Gianluca – De ware gevonden

Als er één zanger is, die met name het afgelopen jaar, grote stappen heeft gemaakt is dat Gianluca wel. De 21 jarige zanger uit Den Haag kreeg vorig jaar van zijn plaatsgenoot John West de tip om een keer met producer Manfred Jongenelis te gaan praten over zijn muzikale toekomstplannen. Uiteraard volgde Gianluca zijn advies op en daar heeft hij nog geen moment spijt van. N.a.v. een aantal voorbeelden wist Manfred precies welke sound hij ambieerde. In juli 2021 verscheen de single ‘Jij Bent Perfect Voor Mij’. Dat leverde hem al heel veel positieve reacties op. De opvolger ‘Jij Bent Het Helemaal’ werd afgelopen mei gelanceerd. Sinds de samenwerking met Manfred én platenlabel Smaragd Music heeft Gianluca het idee dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Dat merkt hij voornamelijk aan z’n optredens. Voorheen werd hijgeboekt in de regio Den Haag. Inmiddels komt Gianluca in alle provincies van Nederland.

Om in the picture te blijven is het natuurlijk belangrijk om regelmatig iets van je te laten horen. Hij nam wederom contact op met Manfred die hem uitnodigde voor een schrijverssessie waarbij ook Raymon Hermans aanwezig zou zijn. Raymon is ondertussen één van de vaste tekstschrijvers waarmee Jongenelis, qua muziekproducties, de lat heel hoog legt. Dat is duidelijk te horen aan de nieuwe single ‘De Ware Gevonden’ die samen door deze Brabantse toppers is gemaakt.

Gianluca:’ Het resultaat is een commerciële single waarbij kenmerkende Raymon Hermans invloeden gecombineerd worden met de sound waarmee Manfred de éne na de andere hit weet te produceren. Ook het onderwerp waarin ik zing dat ik de ware heb gevonden, past gewoon bij mij. De vrolijke accordeonklanken en de gitaarpartijen geven het lied de juiste uitstraling. Ik zie het zeker als een mooie toevoeging op mijn repertoire. Momenteel zing ik tijdens m’n optredens naast m’n eigen liedjes hoofdzakelijk nummers van John West. Dat zal in de toekomst steeds minder worden. Ik ben stiekem ook al aan het denken aan een groot evenement dat plaats moet vinden in de zomer van 2023. Dan hoop ik m’n 5-jarig artiestenbestaan te vieren. Zodra hier meer over bekend is, laat ik dat natuurlijk via m’n socials weten’.

Met dank aan: Score Promotions

Het bericht Gianluca – De ware gevonden verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Belinda Vermeer – The Whispers of Christmas

Zangeres Belinda Vermeer releaset nieuwe kerstsingle The Whispers of Christmas

The Whispers of Christmas is de nieuwe kerstsingle van de Haarlemse zangeres Belinda Vermeer. Vermeer brak in 2011 door in het tv-programma Holland’s Got Talent als finalist.

“Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar. Eind 2021 heb ik een kerst-ep uitgebracht met covers van bekende kerstliedjes. Ik heb dit vorig jaar met zo ontzettend veel plezier gemaakt, vanuit hier ontstond de wens om dit jaar een eigen kerstsingle uit te brengen.”

De videoclip is opgenomen in Duitsland: “We zijn in februari voor de sneeuw naar Duitsland gegaan en hebben daar een echte kerstvideoclip opgenomen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat, zowel het liedje als de videoclip hebben de magische touch die voor mij bij Kerstmis hoort.”

Nieuwe uitdaging in bioscoopfilm LeoLeo: Het Alpacafeest!
Naast haar kerstsingle is Belinda dit najaar een totaal nieuw avontuur aangegaan. In de bioscoopfilm LeoLeo: Het Alpacafeest! is zij te horen als de verteller. De film is geschikt voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar. Belinda zingt ook de drie filmsongs in, voor zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse versie van de film.
LeoLeo: Het Alpacafeest! Is vanaf 7 december te zien in de bioscoop.

The Whispers of Christmas is vanaf 19 november te beluisteren via alle bekende streamingdiensten en de videoclip is te bekijken via haar YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/c/BelindaVermeer

Over Belinda Vermeer

Het tv-programma Holland’s Got Talent veranderde het leven van de Haarlemse zangeres aanzienlijk na het behalen van de finale in 2011. Ze kreeg een platencontract bij Sony, boekingen voor theaters en concerten en een theatertour met Gordon en LA The Voices.

Met dank aan: Score Promotions

Het bericht Belinda Vermeer – The Whispers of Christmas verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Leon Kruitbosch – Als ik niet meer aan jou denk

Leon kruitbosch uit het Overijsselse Heino timmert alweer een aantal jaren aan de weg in de muziek wereld en is al ongeveer 10 jaar bezig.

Na de nummers: ‘gooi die handen in de lucht’ , ‘want jij’, ‘sluit maar aan’ & ‘hij gaat lekker!’, Komt nu alweer zijn 5e single uit genaamd ‘als ik niet meer aan jou denk (dan denk ik aan jou)’. Een vrolijk nummer wat gemakkelijk in het gehoor ligt.

Het is alweer het 3e lied uit de pen van de welbekende tekstschrijver Olav Hesselmans.

Als producer is wederom voor Arjan Venemann van AV audio producties gekozen en zijn de opnames gedaan in de studio van Nederhorst den berg

Voor de videoclip en hoesfoto is Sander Drooglever Van Xandro media te Hoogeveen ingeschakeld en zijn de opnames gedaan in Grand Café de B te Heino.

Met dank aan: Score Promotions

Het bericht Leon Kruitbosch – Als ik niet meer aan jou denk verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Jerry Deewood – Why Should I Cry (On This Christmas)

Jerry Deewood kan terugblikken op een lange en mooie carrière in het vak. Geboren in Brugge (B) in de oorlog, kreeg hij het muzikale talent mee via z’n moeder en grootmoeder die in de stad een populair café uitbaatte waar volksliederen gezongen werden, begeleid door een pianist. Geïnspireerd door o.a. Frankie Laine en Bill Haley & His Comets zette de jonge Jerry halverwege de fifties zijn eerste passen in de muziekwereld als zanger-gitarist, met een eerste platencontract bij Polydor in 1960 tot gevolg. Zijn rock&roll-singles haalden telkens de hitparade en weerklonken frequent op Radio Luxemburg in de vroege jaren zestig, later ook bij de zeezenders Radio Veronica en Radio Mi Amigo.

De single ‘Lovers In Between’ (1978) werd een dikke hit.  Een ontmoeting in 2004 met de Amerikaanse zanger Sherrill ‘Shaun’ Nielsen, jarenlang één van de vaste backingvocalisten van Elvis Presley, gaf een nieuwe impuls aan de carrière van Jerry Deewood. Samen namen ze twee albums op, waaronder één in de legendarische SUN-studio’s in Memphis, Tennessee. In 2014 verscheen het album ‘Reborn’, samengesteld uit opname-sessies met topmuzikanten uit Memphis en België. En in 2016 volgde het Kerstalbum ‘Rockin’ Christmas’, met medewerking van Linda Gail Lewis, zus van de onlangs overleden Jerry Lee Lewis met wie Jerry contact had. Het aangrijpende ‘Why Should I Cry (On This Christmas)’ komt van deze CD maar wordt nu als single uitgebracht, als bekroning en orgelpunt van een mooie carrière.

Jerry wordt in februari immers 80. Het is een nummer dat in z’n genre de kwaliteiten heeft om op termijn in het rijtje van de echte Kerst-classics terecht te komen.

Met dank aan: Score Promotions

Het bericht Jerry Deewood – Why Should I Cry (On This Christmas) verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Robert van Hemert – We Gaan Als Een Raket

De titel van de nieuwe single die Robert van Hemert uitbrengt bij Cornelis Music kun je vergelijken met een kostuum dat op maat gemaakt is. ‘We Gaan Als Een Raket’ bevat niet alleen een tekst die aangeeft hoe Robert in het leven staat, maar slaat ook zeker op z’n muzikale carrière die na het winnen van SBS6 serie ‘De Hollandse Nieuwe’ compleet is veranderd. Als dé nieuwe volkszanger van Nederland boekt hij het éne succes na het andere. Met z’n in juli gelanceerde hit ‘Het Laatste Huis’ en de opvolger ‘Als Ik Huil’ die afgelopen september verscheen liet hij al horen en zien dat dit nog maar het begin is van een nieuw tijdperk waarin hij verstrikt is geraakt.

Naast de prijs om een jaar lang gesteund te worden door een groot Nederlandstalig radiostation mocht de uit Leiden afkomstige zanger ook optreden bij ‘Toppers in Concert’ en is hij op 17 december te gast bij het Mega Piraten Festijn in Arnhem.

Robert: ‘Het gevoel dat ik afgelopen weekend kreeg bij de optredens in de Johan Cruijff ArenA is ongekend. Een stadion dat vol zit met vrolijke mensen die luidkeels meezingen geeft een enorme kick. Daar doe je het allemaal voor. Momenteel zijn we druk bezig met het creëren van een eigen sound en dat lukt aardig. Uptempo ligt mij goed en eigenlijk wil ik wel in die richting blijven. Samen met twee ‘nieuwe’ jongens in het vak (Jurian Mooren en Jay van Leeuwen) kwam ‘We Gaan Als Een Raket’ tot stand. Tijdens een studiosessie heb ik m’n eigen ideeën ingebracht en heb ik ook meegeschreven. De vrijheid die ik krijg om met m’n eigen muziek bezig te zijn, pak ik met beide handen aan. Er gaan nog zoveel leuke dingen komen. Ik ben echt heel blij dat het team, waarmee ik nu samenwerk, mij die speelruimte geeft’.

De single ‘We Gaan Als Een Raket’ verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 25 november 2022 te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen op YouTube.

Met dank aan: Nel van Olm

Het bericht Robert van Hemert – We Gaan Als Een Raket verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Evert van Huygevoort – Ik wil op stap

In 2017 bracht Hit it! Music een “tussendoortje” uit van Evert van Huygevoort. ‘Ik Spring Voor NAC’. Evert is een groot supporter van de Bredaase voetbalclub.
Inmiddels heeft dit “tussendoortje” maar liefst ruim 3,2 miljoen Spotify streams behaald…… En dát voor een regionale plaat.
Daarom hebben we afgelopen jaar een “algemene versie” gemaakt, die in heel het land gedraaid kan worden, getiteld ‘Ik Wil Op Stap’.

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Evert van Huygevoort – Ik wil op stap verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Danny Canters – Toeter Jan

Wat begon als een grapje en een belofte die lang geleden werd gedaan is uitgegroeid tot een geweldige single.
In 2018 beloofde Danny Canters dat hij aan Jan van de Pas, beter bekend als Toeter Jan, een liedje over hem zou gaan maken.

Het heeft dus even geduurd maar het resultaat is er; de nieuwe single van Danny Canters is getiteld Toeter Jan.

Het liedje gaat over Toeter Jan z’n leven. Jan is een graag geziene gast op veel Brabantse sportclubs, kermissen en andere leuke evenementen.
Daar staat hij meestal met zijn toeter(s) paraat om de

sfeer te verhogen. De laatste jaren kreeg Jan veel media aandacht van diverse (sport)programma’s op TV.
Hij speelde zelfs een prominente rol in de reclame van ESPN, maar een liedje over Toeter Jan was er nog niet.

Daar komt nu dus verandering in. Samen met Randy Watzeels, Frank van Weert en Pieter van Velzen werd dit liedje geschreven en gecomponeerd.
In de RWM Studio werd het geheel opgenomen, voorzien van mooie live blaaspartijen en een enorm ambiance koor.

Het resultaat is een hele gezellige, energieke feestplaat met een melodie die je niet snel uit je hoofd krijgt.
Een liedje wat leuk is op de radio, maar wat ook zeker gaat scoren in de vele voetbalkantines, op de kermissen en wellicht ook tijdens het WK.

Ook de videoclip geeft een kijkje in het leven van Toeter Jan. Breedbeeld AV zorgde voor de geweldige productie, waarbij niets aan het toeval is overgelaten.

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Danny Canters – Toeter Jan verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Erik de Greef – Ik Ben Gelukkig Met Jou

Met ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ lanceert de jonge Brabantse zanger Erik de Greef een dijk van een single. Erik heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eigen singles te gaan maken en optredens te gaan verzorgen.

Erik debuteerde in 2017 met de single ‘Om Bij Jou Te Zijn’ en al snel volgende de singles ‘Ciao Amore’, ‘Waar Ben Ik In Verzeild Geraakt’, ‘Vannacht Bij Mij’ en ‘Kom Eens Dichterbij’.
De nieuwe single ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ is geschreven door Randy Watzeels die tevens verantwoordelij isk voor de productie. Een passende videoclip ondersteunt deze release.

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Erik de Greef – Ik Ben Gelukkig Met Jou verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Paultje Poets – Doe het licht maar uit

Paultje Poets, de 43-jarige Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: “Zeg maar niets meer”, “Niet lullen…maar Poetsen”, “Lijn 10”, “Banger Hart” .
Paul wilde graag een keer een andere kant van zichzelf laten zien en horen en heeft de hit “Doe het licht maar uit” (1992) van de Vlaamse popgroep Mama`s Jasje nieuw leven ingeblazen.

Nu 30 jaar later brengt Paul deze gevoelige ballad vergezeld met een sfeervolle videoclip die het verhaal verteld van een oude eenzame man die weet dat hij zijn langste tijd gehad heeft en daar ook vrede mee heeft.
“Ik denk dat ik 15/16 jaar geleden het nummer hoorde op een oud krakerig grammofoonplaatje en het nummer greep mij toen al aan en heeft me nooit meer losgelaten. Afgelopen zomer hoorde ik bij vrienden in België het nummer weer, het werd vertolkt door de Belgische Joe Cocker. Dit was voor mij het teken om dit prachtige nummer te laten herleven”.

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Paultje Poets – Doe het licht maar uit verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bas Hartman – Meisje

Ineens heb je het….Die slogan kennen we natuurlijk uit een reclamespotje. Datzelfde geldt nu voor Bas Hartman. Hij had zich voorgenomen om contact te zoeken met meerdere producers om te kijken waar hij een goed gevoel aan over zou houden. Als eerste stuurde hij een berichtje naar het schrijvers- en producenten duo Robert Vredeveld & Jeroen Russchen. Bas kreeg snel een reactie en zat enkele dagen later aan tafel bij Vredeveld & Russchen Music in Stadskanaal.

Nadat Bas had aangegeven in welke richting hij iets zocht, lieten de mannen een aantal demo’s horen waaronder het aanstekelijke nummer Meisje. Vanaf de intro klinkt het al vrolijk door de woorden “Sja la la” gevolgd door de eveneens lekker in het gehoor liggende kreet “Oh Oh”. Om dat gevoel te proeven moet je de single gewoon luisteren, dan snap je meteen waarom Bas hier voor gekozen heeft. Het is een prachtige radioplaat die bovendien ook zeer geschikt is voor op de bühne. Als je dat laatste zelf een keer mee wilt maken…Bas is te boeken via zijn socials. Hij houdt van een feestje op het podium zodat het publiek zich ook kostelijk vermaakt

Bas: Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze plaat. Het gaat over een meisje die ik tegenkom in een uitgaansgelegenheid. Ik stap erop af en vraag of ze hetzelfde voelt net als mij. De manier waarop Robert en Jeroen werken stijgt ver boven het maaiveld uit. Ik weet zeker dat ik een goede keuze heb gemaakt om met hen een samenwerking aan te gaan. De zoektocht heeft dus niet heel lang geduurd. Voor toekomstige singles klop ik zeker weer bij de jongens aan.

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Bas Hartman – Meisje verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Generated by Feedzy
X