Tukkertje Lorenzo – Kom met me mee vandaag

Tukkertje Lorenzo – Kom met me mee vandaag

Tukkertje Lorenzo afkomstig uit Enschede is allang geen onbekende meer in de media, want via POW nieuws kwam hij al verschillende keren in beeld. Ook op zijn eigen YouTube kanaal timmert hij al aardig aan de weg
en is hij op vele sociaals terug te vinden. 

Nu vond hij het tijd worden om eens een echte single te maken en daarop is hij in contact gekomen met Roy Otters die een mooie tekst en productie voor hem wilde maken. 

Na vele uurtjes gezeten te hebben om alles goed door te spreken is het dan gelukt, en heb ik mijn nieuwe single “Kom met me mee vandaag” opgenomen in de studio van ANRO Productions. 

Het is leuk als je een goede klik hebt met een producer, en dat is zeker het geval met Roy Otters, hij
adviseerde en musiceerde mij naar dit mooie resultaat, aldus Tukkertje Lorenzo. 

Naast zijn werk en ook zijn hobby’s is Tukkertje Lorenzo in hart en nieren groot fan van zijn voetbal cluppie
FC Twente. En zo kwam hij vorig jaar ook al groot in het nieuws doordat hij besloot om een lied te maken voor top speler Wout Brama. 

De titel van het lied “Met Brama red Twente het Ja maakte hij duidelijk dat vele fans het op dat moment niet eens waren met de trainer. En wilde hij Wout Brama een hart onder de riem steken met dit nummer. 

Met dank aan: Willem de Bie

Willem Wolda – Mooi ogen

Willem Wolda – Mooi ogen

Deze bijna 50-jarige zanger uit Almere timmert al vele jaren aan de weg om z’n naamsbekendheid te
vergroten. Vooral talentenjachten, cd-presentaties en optredens in de kroeg heeft hij veel verzorgd. Willem heeft ondertussen al een 8-tal eigen liedjes opgenomen, maar die zijn niet uitgebracht. De Nederlandstalige bewerking van ‘Under the boardwalk’ van The Drifters is getiteld “Mooie ogen” en deze werd opgenomen bij Roy Otters van Anro studio. Willem had nu wel het gevoel deze op single uit te brengen en er ook een
videoclip bij op te nemen, Hiermeeis de kans groter dat het lied goed opgepakt wordt. Omdat Willem een stapje hoger wil komen in de muziekwereld heeft hij dat advies maar opgevolgd. Het nummer ‘Mooie ogen’ verschijnt bij Rood-Hit-Blauw. 

Naast de lancering van deze single breken er voor Willem nog meer spannende tijden aan.
‘Ik ben namelijk al twee rondes verder bij de blind auditions van The Voice. Ik hoop echt dat ik op tv aan de
jury en het publiek kan laten zien wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast hoop ik op een doorbraak in België. Achter de schermen wordt daar hard aan gewerkt’, glundert Willem. 

In het dagelijks leven houdt Willem zich als ZZP’er bezig met schilderwerkzaamheden en het onderhouden
van tuinen. Dat doet hij veelal samen met z’n maatje Victor Middelkoop die voor de allereerste keer een single uitbrengt. 

Met dank aan: RoodHitBlauw

Marvin Lodders – Maar we gaan door met ademhalen

Marvin Lodders – Maar we gaan door met ademhalen

Marvin Lodders timmert inmiddels al bijna 3 jaar aan de weg als zanger. Uit gekkigheid is hij gaan zingen op het muziek pingeltje van Woezel en Pip en dit heeft hij toen voor de lol ingezongen bij Marco van HeMuPro. Met veel trots presenteert hij nu zijn nieuwe single, ”Maar we gaan door met ademhalen”.

In de auto zat Marvin vaak naar de muziek van Benny Neijman te luisteren. Toen hij dit nummer weer eens hoorde kreeg hij de ingeving om dat hij hier iets mee moest gaan doen. Eenmaal bij Marco Hemelrijk aangekomen heeft Marvin het nummer laten horen. Samen waren ze er al snel over uit dat hier uit mee
gedaan moest worden.

”Dit lied heb ik voor mijn gevoel kunnen linken aan de vervelende situatie van nu, en heb in mijn clip ook laten zien dat we niemand hierin iets kwalijk moeten nemen en vooral elkaar moeten blijven vertrouwen en geloof moeten houden in het oude normaal” verteld Marvin. ”Daarom lopen in de clip van alles eigenlijk wel wat, van minister tot aan de jongeren van onze samenleving”.

Marco die tot in de puntjes de band opnieuw heeft ingespeeld, werd net als Marvin steeds enthousiaster.
Ze zijn samen zeer trots op het resultaat. Daarnaast mag een zanger als Benny Neijman mag toch ook nooit vergeten worden! Deze man heeft vele mooie luisterliedjes gemaakt die je nog aan alle tijden kunt relateren.

Helen Liebers – Één keer nog met jou de morgen zien

Helen Liebers – Één keer nog met jou de morgen zien

Helen Liebers is geboren en getogen in het muziekdorp Groesbeek. Helen is een veelgevraagde zangeres wat zij mede te danken heeft aan haar veelzijdige repertoire, maar ook aan haar unieke stemgeluid. Onlangs
reisde zij af naar het Limburgse Valkenburg waar ze bij Studio Geerlings een nieuwe single op nam.

Het lied “éen keer nog met jou de morgen zien” is haar op het lijf geschreven. De mooie gitaarklanken zijn ingespeeld door Jan Gerrits, gitarist van de bekende Major Dundee Band.

Met dank aan: ThePlugger

Jake Philips ft DJ Henry- Kijk in m’n ogen

Jake Philips ft DJ Henry- Kijk in m’n ogen

Jake Philips is het alter ego van Jan Floren en in het dagelijks leven vader coördinator van de voedselbank presentator en artiest. En artiest zijn heeft hij de afgelopen maanden zoals velen weinig van gemerkt.
Er viel op de podia niets te beleven en Jake Philips is dan zo blij als een kind in de ballenbak dat de podia binnenkort weer gevuld gaan worden en de mensen weer kunnen gaan genieten van de optredens van de artiesten.
En om deze gelegenheid te vieren is er vandaag verschenen de nieuwe single van Jake Philips ( ft DJ Henry) Manfred Jongenelis zorgde voor een frisse zonovergoten melodie bij de titel “Kijk in m’n ogen”. Soms zegt
een blik meer dan vele woorden en hoe kunnen je ogen alles zeggen over de liefde is in een zin het verhaal
van Jake’s nieuwe single.

Het nummer is verschenen op het Cd Hamster Music label en verkrijgbaar als cd, maar natuurlijk ook via de download en streamingsites. Tevens is van de single een clip “geschoten” welke te zien is op de clip-zenders
in Nederland en België.

Met dank aan: Geert Hakse

Pieter Baas – Het oudste geheim

Pieter Baas – Het oudste geheim

Pieter Baas geboren in het West Friese Schellinkhout maar tegenwoordig wonende in Hoorn komt met de single “Het oudste geheim” als voorloper op zijn album wat binnenkort uitkomt. 

Het moment waarop je dingen gaat doen. Het punt tussen overwegen en beslissen.
Eenmaal die brug over, is er geen weg terug. Dan stap je de studio in van Ernst van Dusseldorp. Dan praat je met een handvol gelijkgestemde muzikanten. Dan laat je horen wat je in je hoofd hebt. Vanaf daar is het aftellen. “Het oudste geheim’ is dan ook precies wat het zegt; je hebt al heel lang een plan, maar je houdt het stil. Om duizend redenen. Totdat die redenen er stuk voor stuk niet meer toe doen. Je hebt namelijk een paar dozijn nummers verzameld die niet langer geheim mogen blijven. Onder geen enkele voorwaarde. Omdat het levende muziek geschiedenis is.
Het amalgaam van jarenlang muziek doorleven. Alles komt samen. Het hele spectrum tussen Johnny Jordaan en Memphis Slim. Tussen Peter Koelewijn en Buddy Guy. Even verrassend als vertrouwd.
Maar vooral heel erg Pieter Baas. “Het oudste geheim”. Ontdek het zelf. 

Binnenkort komt hij met zijn album waar 9 prachtige liedjes op staan, wat ook uitgebracht gaat worden onder het label van C&P Music.

Met dank aan: Willen de Bie

PAUL NUMI – Multitudes

PAUL NUMI – Multitudes

‘Multitudes’ is de eerste single van het nieuwe album waar Paul Numi momenteel alweer aan werkt en dat in het najaar zal verschijnen. Het is de opvolger van de goed ontvangen single ‘My Day will Come’. Opnieuw lekker retro, maar zeker ook van deze tijd. Paul Numi is een indie artist, geïnspireerd door de sounds van de 80’s. Paul is in de vroege jaren 80 actief, met o.a. voorprogramma’s voor U2, Echo & The Bunnymen, TC Matic, en vele anderen (met “Angry Voices”).

Na zijn universitaire studies nam Paul Numi zijn leven een andere wending en ging hij als business executive de internationale toer op. Hij was actief in topposities bij Procter&Gamble en Imperial Brands en woonde in London, Bristol, Casablanca, Genève, Jeddah en Warschau. Toch bleef muziek een constante want op zakenreis ging de gitaar steevast mee. ‘s Avonds speelde hij dan overal concerten: van New York tot Boston, Tel Aviv en Moscou.

Nu hij terug in Vlaanderen is,neemt de muziek weer een centrale plaats in. Eind vorig jaar verscheen zijn comeback album ‘Chimera’. In de jaren 80 zou Numi zijn muziek het “New Wave” label opgeplakt krijgen. Joy Division, The Cure, Britpop – en meer recente bands zoals Editors en Bloc Party – hebben Paul Numi’s stijl beïnvloed. Recensies uit de UK verwijzen ook opvallend vaak naar David Bowie.
Paul zijn teksten zijn poëtisch, overtuigend en toegankelijk.

Met dank aan: MuziekPromotor

Lisette van der Ploeg – Stop (Save the world)

Lisette van der Ploeg – Stop (Save the world)

De 16 jarige zangeres “Lisette van der Ploeg” die zingt “STOP warming up the oceans” hoopt met deze tekst een boodschap over te brengen van lieve mensen laten we met zijn allen heel zuinig zijn op onze aarde.
De tekst van het liedje raakt iedereen en ieder woord komt binnen omdat “Lisette” met haar mooie zuivere stem het met heel veel gevoel zingt.

“Lisette” die steeds meer bekendheid krijgt in binnen en buitenland is een talent waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Singersongwriter “Danny Ferdinandus” werkt heel graag met haar,samen en is er van overtuigd dat “Lisette” straks zelf haar liedjes zal gaan schrijven en uitbrengen.

Ze komt uit een goed en warm nest met haar hart op de juiste plaats en met dit lied “STOP Save the world” hoopt “Lisette” dat mensen waar ook ter wereld zich veel meer bewust worden er is maar 1 aarde, dus laten
we daar heel zuinig op zijn. Laten we dus STOPPEN met het vervuilen ervan, voor nu en in de toekomst voor onze kinderen.
Ze hoopt dat dit liedje aan iedereen een signaal zal geven: zo kan het echt niet doorgaan.

Met dank aan: Geert Hakse

Chris Clark – De allerkleinste dingen

Chris Clark – De allerkleinste dingen

Met zijn nieuwe single ‘De allerkleinste dingen’ brengt Chris Clark behalve een kwalitatieve Vlaamse popsong eveneens een boodschap.

In de huidige tijden is het meer dan terecht dat de mensen beseffen dat ze het geluk niet al te ver moeten
gaan zoeken, omdat het in de kleinste dingen zit die velen in het dagelijkse jachtige leven haast niet meer opmerken.

“Deze allerkleinste dingen , zoals liefde, familie , vrienden zijn op dit moment meer dan nodig en leerden vele mensen des te meer opnieuw appreciëren”, aldus Chris.

Doorheen de coronacrisis is hij niet blijven stilzitten en ging hij, naast zijn succesvolle carrière in het
Vlaamse repertoire, ook een samenwerking aan met Jason Bradley, waarmee hij sinds kort ook het duo
‘The Gentlemen’ vormt dat zich zal toespitsen op Engelstalig repertoire.

Ondertussen blijft ook zijn solocarrière, waarbij hij Vlaams repertoire brengt, volop doorgaan.

Britta Maria & Maurits Fondse – Drone

Britta Maria & Maurits Fondse – Drone

Britta Maria is woonachtig in Amsterdam en werd geboren in Hoorn. In haar jeugd begint ze met het volgen
van zanglessen. Na een aantal studies gaat ze Jazz en lichte muziek studeren. Ze ontwikkelt een diepe liefde voor het Franse Chanson. Britta Maria maakt samen met pianist/zanger en tevens haar man Maurits Fondse diverse theaterconcerten en CD’s waarin het Franse lied te horen is. Ook schrijft ze samen met Maurits eigen liedjes, in eerste instantie Franse Liedjes, maar later begint Britta Maria ook liedjes in haar moedertaal te schrijven. Ze noemt het Nederlandse chansons, de tekst is Nederlands maar de melodieën en harmonieën
zijn geïnspireerd op het Franse Chanson.

Maurits Fondse is een veelgevraagd pianist en backing vocalist. Hij werkt voor KRO’s Theater van het Sentiment, NCRV’s BZT-Muziekshow en is hij Muzikaal Leider van de musicals Willem Ruis, Dansen met de Vijand (4 Musical Award Nominaties), Zeeuwse Vrouwen I en II, Telkens Weer Het Dorp, Safaripark Zuidas en Soof de Musical. Maurits schrijft de muziek voor de musicals Dansen met de Vijand, Safaripark Zuidas en liedjes voor Expeditie Robinson. Van 2013 t/m 2019 is Maurits vaste begeleider van Freek de Jonge, met wie hij vele theater- en TV-optredens doet, o.a. DWDD en Carré.

Sinds 2018 heeft Maurits eigen voorstellingen in het theater. Zo brengt hij The Story of Billy Joel en met partner en zangeres Britta Maria staat hij op de podia met Serge Gainsbourg Forever, Chansons van Schoonheid en Huiswaarts.
Momenteel werken Britta Maria en Maurits aan liedjes voor een nieuw album dat medio herfst 2021 zal verschijnen. Met medewerking van tekstschrijvers als Ivo de Wijs, Jan Boerstoel en Jurrian van Dongen.

Britta Maria en Maurits Fondse brachten al meerdere albums uit, waaronder het geprezen ‘Huiswaarts’ (4* NRC) met het veel gedraaide zelf geschreven lied ‘Houd Moed’. Momenteel werken Britta & Maurits aan het album ‘De Bonte Droom’. Dit album is het eerste album dat zal bestaan uit zelfgeschreven werk, in samenwerking met tekstdichters als Ivo de Wijs en Jurrian van Dongen.

“Drone” is de titel van het nummer dat – vooruitlopend op de release van dit album – nu uitgebracht wordt. Maurits schreef de muziek, de tekst is van Ivo de Wijs.

Met dank aan: MuziekPromotor

X