0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Andre Kuik - “Prachtig Mooi Mens”

Prachtig-mooi-mens-cover-Andre-Kuik-HWB

Als we muziek mogen vergelijken met een kaartspel, dan mogen we met een gerust hart zeggen dat André Kuik met zijn nieuwe single “Prachtig mooi mens” een troefkaart in handen heeft.

Kuik, bekend van zijn deelnames aan het Nationaal Songfestival van 2004 en 2005, kreeg in 2001 voor het eerst landelijke bekendheid. Tijdens de Soundmixshow van Henny Huisman kroop hij in de huid van Eros Ramazzoti en zong het lied “Cose della vita”. Het leverde hem een derde plaats op in de finale.
In de periode "2004 - 2007" verschenen meerdere singles en zijn album "Travelling home". Het laatste eigen werk van André dateert van 2007.
Met de single “Voor altijd verbonden” werd succesvol geld ingezameld t.b.v. de stichting Service Dogs.

Meer dan 10 jaar bleef het stil, maar nu anno 2018 is hij terug. En hoe?! “Soms overkomen je bepaalde zaken waardoor je inspiratie krijgt en zo ontstond ook de nieuwe single” aldus André. Een nieuwe liefde is zijn leven gaf hem de inspiratie voor de nieuwe single “Prachtig Mooi Mens” een oorworm met de stempel “Eeuwig houdbaar”. Het nummer is afgelopen weekend in première gegaan bij het zeer populaire radioprogramma Café Martini van RTV Noord. Vanaf nu is het te downloaden, te streamen en ook aan te vragen bij je favoriete radiozender!

Dank aan Geert Hakze/ Showbizzinfo

Jacques Herb - Mijn Zoon
Dennis van Dam - ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’