0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Anthony Joosten - Geef jouw tranen aan mij

FRONT-anthonyJoosten

Wat een heerlijke Volkse debuutsingle ‘Geef jouw tranen aan mij’ van deze pas 24-jarige zanger Anthony Joosten uit Zevenaar.

In alle facetten opvallend, want zie je de hoesfoto van deze altijd vrolijke en sympathieke jongen, dan verwacht je misschien stoere ‘coole’ muziek maar dit is juist het tegendeel. 
Al vanaf kind zijn, omarmt hij het Volkse Nederlandstalige genre en heeft hij zijn hart verloren aan de groten in dit genre....van Frans Bauer tot Jannes, Grad Damen tot Willem Barth.

Bijna een uitstervend muzikaal ras, en daarom zijn we juist o zo blij dat er weer een zanger is opgestaan die deze muziek wilt zingen, maar vooral ook kan zingen en uitdragen......want een ding is zeker, uniek in zijn klank en timing is hij zeker, en daarmee zal hij veel liefhebbers van de ‘pure’ Hollandse muziek een groot plezier mee doen.
Bewust zeggen we zanger en nog geen artiest, dat tegenwoordig al veel te snel gebruikt wordt, maar artiest zijn is meer dan zanger alleen.
Samen met zijn Schrijvers en Producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar wordt er langzaam stapjes gezet om de komende jaren het etiket artiest te verdienen, en dat mag je jezelf nooit opspelden want  dat kan en mag alleen het publiek bepalen.  Voorlopig is de kwast, hij is schilder, meer zijn microfoon, maar we gaan met z’n allen proberen om zijn droom uit te laten komen, dat deze ooit misschien vervangen kan gaan worden door die fel begeerde microfoon.

Geef jouw tranen aan mij een fantastische debuutsingle van Anthony Joosten.

Dank aan: Dennis van der Kraan – Score Promotions

Jettie Pallettie - Afterparty
Marvin - Ik weet niet wat je doet