0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!

Dit gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht (o.a.: ''Kerstfeest met jou'', ''Kom in mijn armen'' en hun laatste single ''Lekker Feesten''!).

Voor hun nieuwe single hebben ze gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg  “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst voor deze speciale song, die gaat over Verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt.... Dat je onnodig jaloers bent als iemand jouw vriendje of vriendinnetje aandacht geeft, en je je dingen in je hoofd haalt die er niet zijn, omdat je bang bent hem/haar te verliezen aan een ander.

De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio). Cliphuis.nl heeft voor de nieuwe single “Wat een gedoe met de liefde” wederom een passende videoclip geschoten, welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.  ‘’Wat een gedoe met de liefde" is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog rock gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode. Arjo en Shiela willen dan ook maar één ding en dat is.....Nederland en België op zijn kop zetten met hun nieuwe sound & single. Zij hopen dan ook dat ''Wat een gedoe met de liefde'' niemand stil kan blijven zitten/staan bij het horen van dit aanstekelijke nummer!

De single ''Wat een gedoe met de liefde'' van Arjo & Shiela zal vanaf 11 april zowel fysiek als digitaal landelijk worden gelanceerd via platenlabel ZS Entertainment.

Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records

Ricardo - “Lak heb ik aan een ander”
Franky Falcon - “Schudden Met Die Billen”