0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Aron Michaels - "De zon zal voor jou schijnen".

HOES-ARON-MICHAELS---De-zon-zal-voor-jou-schijnen

Aron Michaels weer stevig terug in het zadel!

 De in Brabant wonende Aron Michaels is geboren als Michael Saedt op 8 maart in Nijmegen. Na verscheidene malen verhuisd te zijn kwam hij te wonen in Dordrecht, waar het begin van zijn zangcarrière is begonnen. In een plaatselijk café werd karaoke gedaan, waar hij na sluitingstijd heel voorzichtig een liedje van Elvis Presley ging zingen. Gewoon om het te proberen.

De mensen die er nog aanwezig waren, reageerden verrast en positief en raadden hem aan om hier iets mee te gaan doen. Hij begon mee te doen met talentenjachten en was op Donderdag na zijn werk te vinden in het Carrilion in Rotterdam om ervaring op te doen. Ook hier ging hij meedoen met talentenjachten, wat uitliep in diverse wedstrijden in heel Nederland.
Vanaf dat moment is het heel erg goed gegaan, hij werd keer op keer 1e  en besloot dat het tijd was om op te gaan treden.
Hij begon als Country en Westernzanger en was hij een graag geziene zanger op evenementen en feesten. Ook optredens in de Rai - Amsterdam en de kerstshow in de Ahoy - Rotterdam heeft hij mogen doen. Ook bij diverse , destijds populaire, tv-programma's was hij te zien, zoals:  Call tv - en -  De Winkel van Sinkel.

Eerdere singles van Michael zijn : Foto aan de wand (2010) en Ik mis je steeds meer (2011)

Beide nummers zijn nog steeds regelmatig te horen bij regionale radiostations door heel Nederland.
Na jaren van ontwikkelingen en groei is het nu 2018 weer tijd geworden voor een comeback van Michael en kwam daarbij terecht bij Dutch Artist Music waar zijn nieuwe single is ontstaan, (De zon zal voor jou schijnen) een super leuk nummer, waar Michael weer mee stevig terug is in het zadel van de Nederlandse Muziek. Deze single is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een  videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube !

Dank aan: Jeanette de Wit  - www.artiestenpromotie.net

Thomas Luijf - Lach, Leef & Geniet!
Colinda - Ik vergeef je