0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Christa Kerdijk- 'Leven in mijn droom'

Christa-Kerdijk---Leven-in-mijn-droom_cover

De liefde voor het zingen is bij Christa begonnen toen zij als 15 jarig meisje in de band van haar vader “The Telstars” mee ging doen als lead zangeres. 

Met deze Noord-Hollandse band, bekend van vele bruiloften en evenementen, waar Christa 25 jaar deel van heeft uitgemaakt heeft ze veel podium ervaring opgedaan. De in Lisse woonachtige Christa Kerdijk is een bevlogen, gepassioneerd en professionele dame waar pure liefde voor entertainment vanaf straalt. In de 30 jaar dat ze inmiddels in het muziek-vak meedraait heeft ze met veel grote namen het podium mogen delen zoals o.a. Peter Beense, Tino Martin, Wolter Kroes, Anita Meijer en vele anderen.

Sinds 5 jaar is Christa begonnen met het uitbrengen van solo singles en heeft inmiddels drie liedjes op haar naam staan; "Hou me vast" , “één tel in de tijd" en “Geef mij nog één keer jouw liefde”

In 2013 heeft Christa meegedaan aan het programma “Bloed Zweet en Tranen” van SBS6 en in maart van dit jaar aan het programma “Opzoek naar de 5e Topper”.
De juryleden Gerard Joling en Jan Smit waren zeer positief en kozen voor een volgende ronde. De twee andere juryleden Jeroen van de Boom en René Froger waren het er over eens dat ze een erg goede stem had maar voor hen helaas niet genoeg om door te gaan naar de vervolgrondes. Fifty fifty, zo’n uitslag..
Een mooie kans dus voor Christa’s enthousiaste publiek om haar op eigen kracht naar een definitief succes in haar carrière te begeleiden! In elk geval is Christa door mee te doen aan dit programma weer een ervaring rijker en gaat ze vol energie en onverminderd door met haar zangcarrière.
Deze all-round zangeres heeft er voor gekozen om een verrassende weg in te slaan door de succesvolle studio Sonic Solutions te vragen haar nieuwe single te produceren.
Er is gekozen voor een cover van Stevie Wonder’s nummer “Don’t you worry ‘bout a thing”,  in 1992 opnieuw een hit voor de Engelse formatie Incognito. De Nederlandse tekst van haar nieuwe single “Leven in mijn Droom” is geschreven door Linda Baarbe die ook teksten schreef voor o.a. Mike Peterson, Quido van de Graaff en Jeffrey Tanis.   

Dank aan: Ilske Helleman / www.ilsrtvmediapromotie.com

Roel Britting - Hij leeft nu van dag tot dag
Michael Humblé - “Het mooiste meisje van Italia”