0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Colinda en Daisy - “Als jij

Colinda en Daisy -   “Als jij

Colinda & Daisy denderen door met ‘Als jij’

 De slogan ‘In het  verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst’ is totaal niet van toepassing op de nieuwe single ‘Als jij’ van Colinda & Daisy. Het is wederom een feestknaller van ‘de bovenste plank’ overgoten met het bekende Colinda sausje. Heel herkenbaar door de fantastische accordeonpartijen van producer Harald Queens.
‘Als jij’ is geschreven door Jef Weber. ‘Jef schrijft de laatste veel liedjes voor mij. Ruim een jaar geleden kwam hij met dit nummer op de proppen.
Op dat moment hadden we de planning voor het uitbrengen van een aantal singles al klaar. Omdat we nu volop bezig zijn met de laatste loodjes voor mijn nieuwe album, welke waarschijnlijk eind maart verschijnt, hebben we besloten om dit gezellige nummer nu te lanceren’, onthult Colinda.

Het onderwerp zal veel vrouwen bekend in de oren klinken. Het draait allemaal om de leugens van de echtgenoot. ‘Als jij je geld kon verdienen met liegen, dan was je nu rijk’.  Met behulp van een groot aantal blonde vrouwen werd de clip opgenomen bij Café Peanuts in Tilburg. De beelden spreken voor zich……
Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda

Bron: Score Promotions

Justen de Wildt - Ik Lach en leef
Cornel- ‘Heb je weer wat’