0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Daantje - "Maar ik ga door"

Daantje---CD---Maar-Ik-Ga-Door---Sleeve-Voorkant

Daantje is terug met een knaller “Maar Ik Ga Door” 

 Alkmaar 06 juni 2018:  Het is alweer een tijdje terug sinds de Laatste Single is uitgebracht van Daantje. Na een periode van hectiek na haar deelname aan het programma “Bloed Zweet en Tranen” en een kort buitenlands avontuur besloot de Zangeres bekend van hits als: Jij, Niet Voor Lief en Ga om het een tijdje rustiger aan te doen. 

De roep van de fans bleef en daarop besloot de zangeres een miniconcert te geven in de A9 studio’s dat binnen no time uitverkocht was.
In de aanloop naar dit miniconcert kwam Daantje in contact met de mensen van Wescur  Videography die verantwoordelijk waren voor de registratie van dit concert.  

Wescur Videography is gelieerd aan de onderneming Double You Music NL en na een aantal informatieve gesprekken is er besloten om een samenwerking aan te gaan met Daantje.
Er is toen besloten om een aantal producties te maken en rondom Daantje een nieuw team te formeren. 

Als opnamestudio en arrangeur is er gekozen voor Manfred Jongenelis van Manfred Recordings, voor de plugging Score Promotions, voor de Clips Wescur Videography en als label Double You Music NL, met als resultaat deze eerste Single “Maar Ik Ga Door” en een vervolg in de maak. 

Daantje is in de maanden juni en juli als bonus door medewerking van het label te boeken m.m.v. van meerdere artiesten bij Remotive en alle aangesloten boeking bureaus voor een scherpe introductieprijs. Remotive is vanaf heden ook het vaste geluidsbedrijf wat de zangeres zal begeleiden.

Dank aan Score Pormotions

Tina Trucker - “Camionero”
Ron van Hoof - Kus me zacht