0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Davey Bindervoet brengt Zomer

Davey Bindervoet brengt Zomer

 

Davey Bindervoet brengt zijn eerste eigen single ‘Zomer’ uit, omdat het publiek de zanger alleen maar kent van zijn Amsterdamse (Johnny Jordaan) repertoir

Hij hoopt dat hij mensen met zijn nieuwe single kan verrassen. “Hé, krijg nou wat! Dat is ook Davey!”, lacht de Amsterdamse zanger.
Hij hoopt dat het dé reactie wordt na het lanceren van zijn debuutsingle ‘Zomer’.
De single is een en al vrolijkheid en vooral erg zomers. Davey ziet het al helemaal voor zich dat ‘Zomer’ op de vele terrasjes hoorbaar is.
“Dat iedereen ‘ooho ooho zomer’ zingt op de terrasjes zingt, lijkt me geweldig”, aldus Davey. 
De single wordt de afwisseling in zijn Amsterdamse repertoire. De 22-jarige zanger staat met name bekend om zijn vele Johnny Jordaan liedjes.
Hij zingt niet alleen veel nummers van Johnny Jordaan, maar hij draagt ook zijn ring. Johnny kreeg de ring uit handen van Cliff Richard en namens zijn platenmaatschappij van destijds. Hij kreeg de ring voor de verkoop van meer dan 3 miljoen platen. Nu moet Johnny Jordaan toch een beetje ruimte maken voor Davey, want ‘Zomer’ wordt deze week gelanceerd.
“Het resultaat is voor mij het einde”, vertelt de zanger over zijn single. Nu is het alleen nog wachten op de échte zomer.

Videolink: https://youtu.be/n9lYO9RqBnQ

(Bron: Nynke Tuinstra)

 

Gerry Holland deelt rozen uit tijdens single prese...
Gyna laat weer van zich horen, en hoe!