0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Dj Ferry brengt ode aan vriendin- “Mooi was die meid”

Dj Ferry brengt ode aan vriendin- “Mooi was die meid”

“Een te gekke parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene met heel veel humor en natuurlijk met de unieke sound van zijn magic orgel!” 

Dj Ferry uit Etten Leur heeft het afgelopen jaar al aardig aan de weg getimmerd. Met zijn “Voute Drive-in Show” draait hij regelmatig op de meest foute feestjes de meest uiteenlopende gekke platen. Zijn imposante verschijning en bijzondere manier van presenteren en zingen maken telkens weer grote indruk op zijn publiek. Zijn doorbraak als zanger zit er nu ook aan te komen! Zijn eerste project wat hij maakte was samen met zijn maatje Berry en heette; “Ik zoek een heel leuk meissie”. Met carnaval 2018 in aantocht pakt hij het nu wat groter aan en brengt hij voor het eerst een singel officieel en landelijk uit. Deze keer komt hij met een geweldig gekke feestplaat met de titel; “Mooi was die meid”. De parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene is er één met heel veel humor en natuurlijk zijn unieke sound van zijn magic orgel. De tekst van het nummer is geschreven door de bekende producer en schrijver André Kooiman, die ook deze fantastisch klinkende productie voor Ferry maakte. “De boekingen en aanbiedingen gaan ongetwijfeld binnenstromen, maar dat hoort er nou eenmaal bij als je een superster wordt” zegt Ferry bescheiden. 

De single “Mooi was die meid” is vanaf Januari 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. De videoclip zal medio Januari te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. 

Met zijn knotsgekke feestplaat gaat Dj Ferry met zijn magic orgel zeker opvallen bij de liefhebbers van gekke humor en gezelligheid! 

Bron: AKMP/ www.meezun2en.nl 

HIK - LOAT OW LEKKER GOAN
Kevin Otten - “Denk jij nou echt”