0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Edwin Bos kan geen dag zonder muziek

Edwin-Bos---Een-lekker-deuntje-front

 Met zijn vorige single heeft de 49-jarige zanger uit Schoonebeek behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft.

De sound van dat truckers-nummer was de basis voor een waardige opvolger. Zijn vaste tekstschrijver had inmiddels al een mooie tekst klaar liggen, waar zijn producent direct mee aan de slag kon. Het resultaat: wederom een lekker uptempo nummer, met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje eronder in combinatie met het heerlijke stemgeluid van de zanger maken het nummer weer compleet. Een single die zeer zeker de bekende “Edwin Bos sound” heeft en absoluut weer aansluit bij zijn voorgaande singles.

Je herkent het vast wel, dat je ongemerkt een liedje  of een melodietje in je hoofd hebt, waar je een bepaald gevoel bij hebt. Meestal gekoppeld aan een bepaalde herinnering. Soms met een lach en soms met een traan. In zijn nieuwe single: “Een lekker deuntje”, zingt Edwin hierover. Een tijdloos nummer wat iedereen zo mee kan zingen en wat het ongetwijfeld goed zal doen bij zijn optredens.

De single is inmiddels te downloaden op alle bekende downloadsites en binnenkort volgt de bijbehorende videoclip op de bekende clipkanalen.

Mitch van Essen - ‘Geloof je in mij’
Eveline Cannoot - ‘Hartslag’