0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Freddy Cadel presenteert nieuwe single

Freddy Cadel presenteert nieuwe single

 

Freddy Cadel startte zijn zangcarrière in oktober 2016.

Hij bracht toen een mini album met 4 heel bekende Elvis tracks erop en presenteerde kort daarop ook meteen zijn eerste Nederlandstalige single met de titel ‘Lekkerding’. De zanger reisde door Nederland en België om de promotie van het mini album en de single te ondersteunen. Op de valreep van 2016 kwam hij met de titel ‘Heb geloof in de mensen’ welke hij uitbracht onder de naam ‘Freddy Cadel & Friends’, dit omdat hij dit samen uitbracht met Ronald & Aïsha en Terry West en Gerda.  Meteen ging 2017 goed van start want ook deze single was toen goed ontvangen. Inmiddels dient de opvolger zich aan met de titel: I Really don’t want to know.

 

Ook dit maal heeft Freddy weer gekozen voor een Elvis song welke ook geheel in die stijl is opgenomen. De track is opgenomen en gearrangeerd in de befaamde studio van Terry West Productions. Samen met Terry West als vaste producer weet Freddy de ene na de andere single uit te brengen en weet Freddy zich als artiest goed op de kaart te zetten. Met een goed gevulde agenda is hij inmiddels een veelgevraagd artiest.

 

Wil je weten hoe de single klinkt? Download hem nu in de daarvoor bekende webshops of beluister hem via de streamingportals. Inmiddels is de promotour flink op gang en zal Freddy weer bij menig radiostation aanschuiven om de promotie te ondersteunen. Bekijk ook de clip die bij dit nummer is verschenen.

Bron: Otto Roona

 

Nieuwe single van Wesley van Gorp
“ HOU ME VAST”- De nieuwe single van Kevin Villag...