0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Hans de Booij - Witte Wijn in de Zonneschijn.

Front_Hans-de-Booij_Witte-witte-wijn_1400x1400

Witte Wijn in de Zonneschijn.. Het is zomer in Nederland!

 Strak blauwe luchten, warme temperaturen en het zonnetje.. Door het mooie weer van de afgelopen weken heeft iedereen in Nederland de zomer in z’n bol!
Zo ook Hans de Booij die vond dat het tijd werd voor een lekker luchtig zomerliedje. “Witte Witte Wijn” is de 2e single van Hans dit jaar.
In tegenstelling tot zijn recente single “Tommy Uit Appingedam” die ging over de aardbeving problematiek in Groningen gezien door de ogen van Tommy van 7, is Witte Witte Wijn een liedje om gewoon lekker van te genieten… met een glas witte wijn (maar het mag ook iets anders zijn)… in de Zonne, Zonne, Zonne zonneschijn.

De productie van deze single ligt wederom in handen van saxofonist en componist Jan Kooper (Doe Maar, Anouk, Blof). We horen ook de typerende analoge old skool reggae sound weer terug, wat dit liedje nog een extra zomers tintje geeft!

Bij de single is ook een erg grappige en deels geanimeerde videoclip gemaakt.
Witte Witte Wijn is vanaf vandaag verkrijgbaar op o.a. Spotify, iTunes en de clip is te vinden op Youtube!-  https://www.youtube.com/watch?v=83r1JtjPJds

Wij zeggen alvast PROOST!

Dank aan: Red Bullet Productions/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carlo Verkooijen - "Ik doe het bij jou toch nooit ...
Marlous - ‘Liefde Van Mijn Leven’