0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

‘He zeg hallo, ga jij vanavond met me mee’ - Hollands Welvaren

‘He zeg hallo, ga jij vanavond met me mee’ - Hollands Welvaren

Hollands Welvaren krijgt afwijzend antwoord van een dame waarmee ze willen stappen

‘He zeg hallo, ga jij vanavond met me mee’, dat vragen Ramon van Loon en Raymond Ponte (Hollands Welvaren) aan een willekeurige dame of ze met hen wil gaan stappen. Op dat moment zijn ze onderweg naar hun stamcafé.  Als ze het afwijzende antwoord ‘nee’ van haar krijgen vinden ze dat maar flauw en proberen haar alsnog over te halen. 
Het zangduo uit Dordrecht dat in 2017 de klassieker ‘Kleine Vogel’ nieuw leven inblies vond het nu de hoogste tijd voor een eigen nummer. Omdat ze bij Manfred Jongenelis tijdens de opname van ‘Kleine Vogel’ warm werden ontvangen besloten de mannen wederom naar Etten-Leur af te reizen om te vragen of hij iets voor hen kon betekenen. Speciaal voor hen schreef Manfred een pakkende tekst op de gezellige feestknaller ‘He zeg hallo’.
Ramon en Raymond zijn erg tevreden met het eindresultaat. ‘Tijdens optredens kwamen we Manfred wel eens tegen. Hij weet hoe we zijn en daar is het nummer ook naar geschreven.  Qua tempo komt het een beetje in de buurt van ‘Mooi meisjes blijven nooit zolang alleen’. Dat lied kent iedereen. Laten we hopen dat over een tijdje iedereen ook ‘He zeg hallo’ meezingt. Dat zou een kroon op ons 10 jarig bestaan als duo zijn’, menen Ramon en Raymond.

De verhaallijn is door clipproducent Karl Kaspers perfect op beeld gezet. Er is gefilmd in Dordrecht en Alkmaar. https://youtu.be/2G76M065NDA

Bron: Score Promotions

Youri Sprenkels -‘Toen ik jou zag’
Noodoproep S.O.S. van Henk de Jager!