0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Henk en Jannette - “Noem jij dat nou liefde”

front-cd-hoes

Henk Voskuil en Jannette Nijstad komen met hun debuut cd “Noem jij dat nou liefde”.

Het nummer is autobiografisch en de ingrediënten van liefdesverdriet, verlaten worden en het gevoel krijgen dat je er alleen voor staat, zal zeker menigeen bekend in de oren klinken.
Henk heeft zelf de tekst geschreven op het van origine Duitse nummer en binnen het half uur stond de tekst op papier. Het is een gevoelig nummer, prachtig in duet gezongen en met emotie gebracht. Ook staat de Duitstalige versie op de cd en ook dat klinkt super!
Henk bekend van de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld. Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als o.a “ Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”.
Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland.
Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie gaat .

Henk en Jannette kwamen bij toeval bij elkaar toen ze op een feestje het nummer “Engelbewaarder” samen gingen zingen. Dat werd zeer enthousiast ontvangen en voor Henk en Jannette een reden om hier meer mee te gaan doen. Inmiddels staan ze al twee jaar geregeld in het weekend samen op het podium. En dan is er dan nu het nummer “ Noem jij dat nou liefde”, met een mooie clip die het verhaal van de verlaten liefde verteld.

Bron: All 4You Promotie

Wim Drenthen - “Stamcafe”
Leon Basley“ - Nu gaat het weer beter”