0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Henk van Daam - “Geh wenn Du willst”

Cover1500

Henk van Daam, kennen we natuurlijk alweer zo’n 16 jaar in Nederland en hier heet hij Henk Damen zolang is zijn carrière al in Nederland. De carrière van Henk gaat nog steeds als een raket zowel in Nederland als Duitsland (Henk van Daam)

Duitse carrière:

Is begonnen zo’n 3 jaar gelden, even een liedje inzingen voor zingen, in het Nederlands voor Semino Rossi, De Duitse producer van Semino Rossi en Hansi Hinterseer “Alfons Weindorf “was zo geraakt door zijn prachtige stem geluid dat hij Henk meteen naar Duitsland haalden. Henk is heel druk bezig, en heb in middels 3 albums uitgebracht, zat in bijna in alle grote shows van Duitsland af gelopen 3 jaar. De rest is geschiedenis. Zijn nieuwe single is een remix en is genaamd “Geh wenn Du willst” bij dit nummer hoort ook een prachtige videoclip en willen deze dan ook delen met zijn fans in Nederland.
Youtube: https://youtu.be/0UJFgu1diFw

Henk vertrekt 29 oktober weer naar München met zijn vriend en tourmanager Jeff Bosch om een akoestisch album op te nemen, met geweldige klassiekers, helaas kunnen we nog niets zeggen welke dit zijn. ☺

Nederland:

In Nederland gaat het dus ook heel goed net als met zijn platenlabel BLING MUSIC B.V. die hij samen met zijn vriend en rechterhand Jeff Bosch runt.
Henk van Daam is in Nederland exclusief te boeken bij BLING MUSIC B.V. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: BLING

Marijn van Geel - Als je alles hebt gehad
John Enter - 'Mama Myjer'.