0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Het Voorzetselkoor - Hattemerbroek

Het Voorzetselkoor - Hattemerbroek

Nieuwe Carnavalssingle Voorzetselkoor ‘Hattemerbroek’

 14 jaar na het succesnummer ‘De Hand’, komt het Voorzetselkoor dan eindelijk met een opvolger, de carnavalskraker ‘Hattemerbroek’! ‘Hattemerbroek’ gaat niet over de gelijknamige plaats en het snelwegknooppunt in Gelderland, maar vertelt de geschiedenis van een broek die beter AAN had kunnen blijven in plaats van UIT. Het koor maakt hier wederom duidelijk hoe een voorzetsel het verschil kan maken. In het accent waarin wordt gezongen werd dat toevallig ‘Hattemerbroek’. Welk accent dat is, dat weten de leden van het koor eigenlijk ook niet precies. Toch kon het koor een kleine verwijzing naar het knooppunt en een legendarische andere carnavalskraker niet laten liggen: ‘Bie Hoeveloake rechtdeur’!
Maria, Vincent, Piet, Gerard, Doortje, Harrie en Jopie: Het voorzetselkoor bestaat uit 7 totaal verschillende karakters. Hun passie voor taal in het algemeen en voorzetsels in het bijzonder bracht ze bij elkaar.

Die passie verwerken ze in hun muziek. In de video bij ‘de Hand’ zit een introductie van de koorleden. De leden van het koor waren in het verleden veelvuldig te horen op nummers van het duo 'Alias the same'. Ze zijn ook te horen en te zien op Alan Lauris' ‘Snowball’

Link naar de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=yA3NTlOOm10

Bron: UltimateDisk

“Lach en Leef”
Bennie Solo - Mijn naam is Haas