0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

HIK - LOAT OW LEKKER GOAN

HIK - LOAT OW LEKKER GOAN

HIK is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat met als thuisbasis Hummelo.

Deze 5-mans formatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in zaal, café, tent of open lucht verzorgd. 

HIK spreekt jong en oud aan! Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht. Hik speelt naast meezingers, (welke een feest van herkenning zijn) ook enkele eigen nummers.  De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel.  Naast de drums, bas- en slag-/sologitaar bezetting heeft HIK een accordeon welke zorgt voor warme melodielijnen en vrolijkheid. 

HIK timmert al vele jaren vol gas aan de weg. Het begon in maart 1999, toen 4 vrienden begonnen samen muziek te maken. Het eerste optreden was binnen één maand na de oprichting al een feit. Daarna volgden er al snel meer. Naast café- en zaalhouders die Hik wisten te bereiken, meldden er ook organisatoren voor schuur- en tentfeesten. 

Sinds enkele jaren hebben dezelfde vier oprichters van de band zich versterkt met een accordeonist welke naast hun bekende Rock ( & Roll)muziek uit de begin jaren zorgt voor vrolijke feestelijke muziek. Hik laat zien dat zij schik hebben in het maken van hun muziek, betrekt het publiek bij hun optreden en samen wordt ervoor gezorgd dat ieder optreden weer een mooi en gezellig feestje wordt! 

Hik Hummelo bestaat uit de volgende personen:

Hinke Kok, zang en drum

Arjan Wullink, basgitaar

Sebastiaan Klaassen, slag- en sologitaar

Giovanni Braam, accordeon

Ronald Hagen, slaggitaar en zang

De opname van dit nummer heeft plaatsgevonden bij: S&K studio

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel:0622881452

 

Facebook: Hik Hummelo

Bron: Johan Hense/ PRENT MUSIC V.O.F.

 

Erwin Weitering - “Leef het leven”
Dj Ferry brengt ode aan vriendin- “Mooi was die me...