0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

“ HOU ME VAST”- De nieuwe single van Kevin Village

“ HOU ME VAST”- De nieuwe single van  Kevin Village

 

Nog maar kort geleden scoorde Kevin Village veel succes met zijn ‘Drie-in-één’, een mooie mix van zijn song ‘Papillon’ dat zowel in het Frans, Engels en Nederlands gezongen is.

 En nu komt Kevin Village alweer met een waardige opvolger. Deze keer is het een Nederlandstalig nummer met de titel ‘Hou me vast’. Een romantisch lied over een man die na jaren zijn jeugdliefde tegenkomt. Hij vraagt zich af of het wel zo goed was dat hij zijn jeugdliefde heeft verlaten.  Voor deze productie wist de zanger zich verzekerd van uitstekende muzikanten zoals Marieke Brokamp (viool), John Vos (bas), Matthijs Sturm (drums en percussie), Lindy de Jong (backing vocals) en last but not least Peter Wessel (gitaar, banjo, tekstschrijver en producer). De single wordt ondersteund door een professionele videoclip die werd opgenomen door Rinke Slump.

Kevin Village (de artiestennaam van Kees van Vredegem) is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt Kevin prettig in het gehoor liggende kwaliteitsmuziek. De geschiedenis gaat terug naar de jaren tachtig waarin hij diverse singles en lp’s uitbracht. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s. Zijn carrière nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Daarna heeft de zanger zich voornamelijk ingezet voor het ondersteunen van goede doelen w.o. War Child waar hij nog steeds bij betrokken is.

Bron: Showbizzinfo

 

 

Freddy Cadel presenteert nieuwe single
Dennis Peperkamp. “ Morgen weer ”