0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Ivann - ‘Neem me mee’

Ivann

Afgeborsteld, tot in de puntjes verzorgd en super professioneel, dat is hoe Ivann zichzelf presenteert wanneer je met hem afspreekt, of wanneer hij op het podium staat.

 

Ivann heeft een talenknobbel en kan dus vlot en moeiteloos overschakelen van de ene vreemde taal in de andere, maar toch kiest de Antwerpenaar er bewust voor om in het Nederlands muziek te maken. “Het is mijn moedertaal en net daarin kan ik mijn gevoelens het best kan uitdrukken” 
Zijn nieuwe single ‘Neem me mee’ past perfect in zijn repertoire al kiest hij met dit nummer wel voor een totaal nieuwe sound. Het is een uptempo popsong met een zeer modern arrangement inclusief een stemmodulatie die echt wel past bij dit nummer.  
‘Neem me mee’ is een verrassend nummer. Een liedje met niet alleen een mooie verpakking, maar ook met een stevige inhoud. Hoe meer je luistert, hoe meer je dingen ontdekt in de tekst en de productie. Het is innovatief maar dat was de bedoeling en maakt het voor een artiest als Ivann ook spannend. Net daarom houdt hij zoveel van dit vak!

 Video clip met Jetski-stunt!

Ivann houdt van spanning en sensatie, en dat laatste heeft hij letterlijk opgezocht toen hij de Belgische kampioen jetski, Niels Willems, contacteerde: “Ik zag Niels aan het werk in Belgium’s Got Talent en ik vond het toen al straf wat hij deed. Vorige week heb ik hem op het water uitgedaagd voor een jetski-race en hoe die afloopt zie je in de spectaculaire videoclip die zeker ook getoond zal worden op TV Oranje. 

De nieuwe single van Ivann ‘Neem me mee’ is vanaf heden te beluisteren op iTunes  en is uitgebracht op het label van VDM Produkties, dat vanaf heden ook zijn boekingen en management verzorgt.

Dank aan: Dennie Damaro

Randy Voet - ‘Ga Met Me Mee’
BEATCROOKS-Mooi Wark - Zo geil as een bossie sie...