0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jacqlin - “ I’m shadowing you”

6394-Jacqueline-Peters-43821--hoes-MET-NAAM-EN-TITEL

Jazz zangeres Jacqlin Peters vertolkt een breed repertoire aan covers uit the Great American Songbook.

Van swingende en zwoele (latin)jazz-standards tot prachtige ballads. Denk maar aan Diana Krall, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto.
De mengeling van haar unieke stem, verrassend en uit het hart gezongen mist zijn uitwerking niet. Soms intiem, soms speels. De uit Nederland afkomstige zangeres studeerde zang in Helsinki, Hong Kong en Amsterdam. Zij heeft verschillende projecten gedaan in zowel het buitenland als in haar eigen Nederland.
Voor iedere gelegenheid zorgt zij voor een passende invulling, en werkt met ervaren professionele muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.
Net zo makkelijk sfeervol op de achtergrond als swingend middelpunt. De muziek swingt, maar heeft een praatbaar volume. Om haar muziek bij een nog breder publiek bekend te maken heeft ze onlangs de single “ I’m shadowing you” uitgebracht en gaat ter promotie hiervan vele stations bij langs om het publiek te laten kennismaken met haar stemgeluid.
Kun je niet wachten op het moment dat je haar kan zien en horen het nummer is verkrijgbaar via de download en streaming sites.
Dank aan: Geert Hakze/ Showbizzinfo

Be Dilling - “Een beetje alleen”
Cozmicsoulfire - “Rain Rain puring down on me”