0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jelmer de Vries – Als jij maar met me danst

j

Jelmer kan omschreven worden als de gezelligste feestzanger uit het noorden.

Met veel passie en liefde voor de muziek, weet hij van elke gelegenheid weer een gezellig feest te maken. Met zijn frisse uitstraling en fris geluid een mooie aanwinst voor de Nederlandstalige muziek. De liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalig lied, waarbij nummers  van o.a. Jan Smit, André Hazes jr.  en Nielson die Jelmer op zijn setlist heeft staan de avond tot een geweldig feest maakt. Ook diverse medleys van toen en nu maken deel uit van het repertoire van deze geboren entertainer. Van een Oud-Hollandse medley tot een Nederpopmedley en van een Toppersmedley tot een Marco Borsato medley passeren de revue.
Naast het Nederlandstalige (feest)repertoire zingt Jelmer ook nog enkele “gouwe ouwe” klassiekers zoals b.v. ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond of ‘Leaving on a Jetplane’ van John Denver.

Een gezellige en passende invulling voor een matinee, sportvereniging, verjaardagsfeest, of een optreden in de kroeg, met feestzanger Jelmer is de garantie 100% op een onvergetelijke avond waar het dak er vanaf gaat! De productie van de debuutsingle van Jelmer is in handen van Nico Outhuijse van studio

‘The Grien Room’ . Nico is de drummer van de Friese band De Kast en heeft o.a. het laatste album van Kayak geproduceerd.

 Facebook: : https://www.facebook.com/zangerjelmer

Bron: Ilske Helleman: www.ilsrtvmediapromotie.com

Rika - Vlinders
Edwin van der Toolen - Hup Faldera’.