0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jessy - ‘Gevaarlijk Dichtbij’

42694372_1914267698619996_5163785505774501888_n

De nieuwe single van Jessy, is een zeer bijzondere voor de zangeres. 

In januari 2018 is Jessy een samenwerking met Niels Lingbeek (Mastersound studio) aangegaan.  Daar is de single ‘De Droom’ die in april dit jaar uitkwam uit voort gekomen.
Deze single heeft het al zeer goed gedaan in muziekland, de single was afkomstig uit het Duits, en herschreven door Niels. Niels stelde bij de nieuwe single aan Jessy voor om samen met hem, te gaan werken aan een totaal eigen product. Dit was natuurlijk ontzettend spannend want, Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single. Niels en Jessy hebben hiermee bewezen dat, deze samenwerking wel heeft geleid tot een gouden team. “Deze plaat vinden Jessy en de mensen om haar heen, een slimme, commerciële input hebben.”

Er is een mooi clip bij gemaakt, waar Jessy toch wel iets uit haar comfortzone is getrokken. Het verteld een verhaal, wat deze plaat dan ook helemaal compleet maakt.
De titel ‘Gevaarlijk Dichtbij’  had Jessy voordat ze begonnen met het schrijven van de tekst, al vast gezet in haar hoofd, daar viel niet meer van af te wijken. Het gaat over een verboden liefde, deze verboden liefde komt telkens te dichtbij om de verleiding nog te kunnen weerstaan. Precies hoe Jessy het in haar hoofd had, heeft ze samen met Niels Lingbeek daar een geweldige plaat van gemaakt.  ‘Met deze single hoop ik een stap te hebben gezet naar nog meer bekendheid en muzikale avonturen. Nu ik eenmaal deze ervaring heb mogen meemaken, hoe het voelt om zelf van begin tot eind gewerkt te hebben aan een eigen product, ben ik ontzettend trots en gemotiveerd om nog meer mooie producten te gaan maken.

 

Dank aan Score Promotions

Kimberly - "Doe mee"
Raymon Hermans - ‘Officieel’