0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jettie Pallettie - Afterparty

JP---Afterparty

Afterparty – Pinten & Patatten

De nieuwe single van de knotsgekke feestorkaan Jettie Pallettie is er één van formaat. Een goeie party kent natuurlijk ook een afterparty. Uiteraard is Senora Pallettie ook hier van de partij.

Op haar bekende enthousiaste wijze neemt zij je mee tijdens dit feestje. Een nummer met het beroemde Jettie Pallettie sausje, maar wel met een extra bite. Het heeft een vrolijke, zomerse sound waarbij je weer niet stil kunt zitten en dus zal men van Groningen tot Maastricht, via Maasmechelen en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant meedoen met deze fantastische Afterparty. Natuurlijk hoort een pintje pakken ook bij een afterparty en dus heeft Jettie tegenwoordig haar eigen bier “ Blonde Jettie “. Dit biertje werd op 6 juni jl. gepresenteerd in het Belgische Nazareth. Een genietbiertje dat lekker smaakt. Zoals Jettie zelf zegt : het is een blond en stevig biertje, net zoals ik.

Het wordt deze zomer dus genieten met Jettie Pallettie! “ Afterparty - Pinten & Patatten ” staat garant voor 100% Feestplezier!!

Dank aan Score Promotions

Spaanse versie - AMOR PARA SIEMPRE - PASCALE & MIK...
Anthony Joosten - Geef jouw tranen aan mij