0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Johan van der Sluis - “In mijn dromen kan ik zweven”

Johan-van-der-Sluis-Front

Johan van der Sluis komt met nieuwe singel  “In mijn dromen kan ik zweven”

 Zanger toetsenist “Johan” is al ruim 40 jaar muzikant. De grote bekendheid is begonnen samen met broer Henk als het “duo Johan en Henk”.
Dit duo kon beroepen op een grote landelijke bekendheid en zelfs de studio’s van radio en televisie waren voor hen geen onbekend terrein. Uit deze tijd stammen de succesvolle nummers:
“Geloof, Hoop en Liefde”, “Het Brandweerlied”, “Van Veendam noar Olle Pekel”, “Rode rozen” en “Gezondheid is heet grootste geluk op aarde”. Na ruim 16 jaar en een repertoire van 40 singles, 7 LP´s en diverse cd´s wilde broer Henk voor meer rust en verkoos zo een baan met geregelde werktijden. Johan sr. moest op zoek naar een waardige vervanger en vond deze in zoon Johan jr. Vader en zoon werkten samen onder de naam `´t Oost-Gronings duo`. Van deze tijd stamt de cd “d’Olle Eems”. De bekendheid van dit duo gaat ver buiten de grenzen van de Groningerland. Zij zijn bekend in zowel Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het duo stond bekend als smaakmakers op bruiloften, recepties en partijen. Ook dit stopte en ging Johan als soloartiest verder en is nu bekend onder de artiesten naam “Johan”. Hij ging verder op keyboard, waardoor hij een drummer kon vervangen.

Toch wil hij nog een keer vlammen met dit heerlijk nummer “In mijn dromen kan ik zweven” wat hopelijk bij vele zenders zal worden gedraaid, Martin Sterken heeft er wederom een prachtige productie van gemaakt.

Dank aan All 4You promotie

Kurt Loorenz - ‘Als vriendschap liefde wordt’
Johnny Verweij - “Zigeuner tango”