0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Johnny Verweij - “Zigeuner tango”

Johnny-Zigeunertango-RGB

De traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij, begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten met een mooie authentieke sound!

De Brabantse accordeonist Johnny Verweij (1990) speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Na vorig jaar succesvol zijn debuutsingle “Marina” te hebben uitgebracht is hij steeds meer gaan optreden en wordt hij steeds bekender met zijn accordeon-act. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een variërend repertoire gemaakt van populaire nummers in een eigentijds jasje met een lekkere dikke en volle sound! Zijn nieuwe single is de traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij en begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten en een mooie authentieke sound. “Ik speel bij mijn optredens eigenlijk voor ieder wat wils, van dans- en luister nummers tot feest in de tent. Allemaal live gespeeld natuurlijk!” aldus de vrolijke accordeonist. Ook is van het nummer een schitterende videoclip gemaakt waarin de tango op een prachtige manier wordt vertolkt door dansers rondom de accordeonist. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube en zal op diverse tv zenders voorbij komen. De nieuwe singel met de titel;“Zigeuner tango” van Johnny Verweij is vanaf Sept 2018 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België! 

Een mooie authentieke maar toch moderne tango waarmee Johnny Verweij wederom laat horen en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende en heel commerciële bühne-act! 

Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=DE8ERwuN2vw

Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties.

Johan van der Sluis - “In mijn dromen kan ik zweve...
Eddy Smets - “Señorita van de nacht”