0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Joost de Vries viert 20-jarig jubileum met Album!

Joost de Vries viert 20-jarig jubileum met Album!

De in 1970 geboren Alkmaarder Joost de Vries staat als artiest alweer 20 jaar op het podium.

Dit doet hij met een breed en allround aanbod aan Nederlands- en Engelstalig repertoire. Single’s die het goed deden in nederlandstalig radioland waren o.a. ‘In de zon’, ‘Wat een geluk’, ‘Zing maar na’ en ‘Het is weer zomer’. Joost laat met  regelmaat van zich horen middels nieuwe geluidsdragers. 

En als hij niet op de bühne staat of als presentator actief is bij het radioprogramma “Hollandse Hits A life” dan richt hij zich volledig op het organiseren van diverse evenementen.

Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 verscheen, viert de zanger zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van het nieuwe album ‘Passie’ dat via Rood-Hit-Blauw verschijnt. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt maar liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles. Hij heeft dit fonkelnieuwe album 24 september jl. officieel voorgesteld tijdens een bijzonder feestelijke releaseparty in Grandcafé De Heeren in Heerhugowaard waaraan meer dan 10 collega artiesten een bijdrage leverden.
De liefde voor het vak en zijn liefde voor muziek, deelt Joost de Vries nu met de wereld middels het fantastische album: ‘Passie’!   

 

Tracklist:  01.Passie,  02.Zing maar na!,  03.Jij bent mooi, 04.Het eind van ons latijn,  05.Pappie loop toch niet zo snel,  06.Als ik jou zie staan,  07.In de zon,  08.Jij en ik,  09.Het is weer zomer,  10.De dag dat het zonlicht niet meer scheen,  11.Amor Amor Amor,  12.In het café,  13.Wat een geluk, 14.Leef & Geniet,  15.Jij komt niet meer terug,  16.Het is zo heerlijk om te dromen,  17.You’re Ok, I’m Ok,  18.Adieu mijn vriend.  Joost de Vries - Passie…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Tony van den Dungen -Meteen verliefd
Nieuwe single Marloes van Ham