0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jordy Carrero komt met nieuwe singel - “Amor Da Minha Vida"

Jordy Carrero komt met nieuwe singel - “Amor Da Minha Vida"

Jordy Carrero, 22 jaar, uit Dordrecht komt met zijn 2e singel, “Amor Da Minha Vida”.


Jordy Carrero is sinds 2016 professioneel bezig in de muziekwereld. In 2017 heeft hij zijn eerste single “Hier vandaan” uitgebracht.
Dit nummer was een succes en bracht hem in niet alleen in Nederland bekendheid, maar ook over de grens o.a. in Spanje , België en Duitsland.
En nu is er dan zijn nieuwe singel “Amor Da Minha Vida”, waar Jordy erg trots op is! Alle ingrediënten voor een zomer hit zijn aanwezig, een mooie zomerse clip, liefde, en een lekkere beat , waardoor het een lekker dansbaar nummer is.  Een heerlijk nummer om in zomerse sferen te komen!
Het nummer is geproduceerd door Frank van Nispen, die ook de muziek gemaakt heeft, de tekst komt van Simone Eversdijk en de opnamen vonden plaats bij Mickim Music.

 Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière nu verloopt en op zijn fans die achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet .Ook hoopt hij dat zijn fans net zo blij met het nummer zullen zijn als dat hij zelf is en ze mee te nemen in zomerse sferen. Het nummer, samen met de videoclip, geven alvast een voorproefje op een , hopelijk, hete zomer!

Bron: All 4You Promotie

Joy Woelders komt met nieuwe single - “Bedankt dat...
Chris Haverman - Je moest eens weten