0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Jorg van Roosmalen - Aan de bar

RHBCS-81407-Jorg-van-Roosmalenvoorzijde

Een heugelijke dag voor Jorg van Roosmalen!

13 juni was een bijzonder heugelijk dag voor Jorg van Roosmalen! Een nieuwe naam binnen de Nederlandstalige muziekscène dient zich aan! Zijn allereerste single zal dan uitkomen!
Zo zal ons land en wellicht ook Vlaanderen, kennis gaan maken met een jonge ambitieuze twintiger uit Wijchen. Eigenlijk is Jorg een DJ die naast voetballen, zijn andere passie, ook graag zingt! Na enkele zeer positief uitgepakte optredens waarbij hij zich uiteraard van covers moest bedienen, werd het tijd voor een eerste eigen liedje.

Linda Baarbe schreef de tekst en muziek voor Jorg ’s debuutsingle dat de treffende titel ‘Aan de bar’ meekreeg. Hierna was het de beurt aan de Wijchense zanger zelf om bij Sonic Solutions zijn eerste plaat te gaan inzingen. Uiteraard wil je dan ook dat je single door heel het land onder de aandacht wordt gebracht en hiervoor vonden Jorg van Roosmalen en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties elkaar. De zanger kan daarom rekenen op deskundige ondersteuning en verdere begeleiding bij het neerzetten van zijn muzikale toekomst.
Te beginnen met de release van de vlotte en feestelijke gestemde single ‘Aan de bar’, waar Jorg zich nu mee voorstelt richting media en publiek.  

 

Link naar boekingen en Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorg-roosmalen/

Dank aan: Score Promotions

Bob Offenberg - Als ik jou zie
Diego Holzken - Hoe kan ik je hart bereiken