0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Joy Woelders komt met nieuwe single - “Bedankt dat jij er bent”

Joy Woelders komt met nieuwe single - “Bedankt dat jij er bent”

De 32 jarige Joy Woelders geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg, komt met zijn nieuwe verfrissende single “Bedankt dat jij er bent”.

Zijn nieuwe single “Bedankt dat jij er bent” is deels autobiografisch en zeker heel herkenbaar voor iedereen.
De prachtige videoclip verteld het verhaal over de liefde, maar ook over bijzondere vriendschappen en zijn geliefde familie, eigenlijk gaat het over je dankbaarheid tonen.

En dankbaar is Joy Woelders sowieso, dankbaar voor de steun van zijn vriendin, zijn mooie vriendschappen, zonder echte vrienden ben je nergens , en natuurlijk voor zijn publiek wat hem altijd weer steunt en dankbaar is wanneer hij hen weer een mooie avond bezorgd heeft. Dit nummer met een boodschap heeft hij zelf geschreven en is gecomponeerd door Arjan Veneman en is opgenomen bij AV Audio Producties. Joy Woelders is een echte ras artiest en weet iedere keer weer de tent op zijn kop te zetten.
Mede door zijn interactie met het publiek en zijn inzet maakt hij er altijd weer een groot feest van. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en grote hits van Andre Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, John West en nog veel meer. Alle ingrediënten dus voor een feestje wat je niet snel meer zal vergeten!

Ook heeft Joy Woelders in 2011 het  regionaal welbekende nummer “Hardenberg” opgenomen, een ode aan zijn woonplaats. Er is een videoclip van gemaakt die op You Tube staat en zeker de moeite van het bekijken waard is.

Bron: All 4You Promotie

Harjan komt met nieuwe singel - “Ik kan het niet a...
Jordy Carrero komt met nieuwe singel - “Amor Da Mi...