0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

“KIJK MAAR VOORUIT”

“KIJK MAAR VOORUIT”

"Kijk maar vooruit" -- Debuutsingle van Erwin Weitering 

Erwin wil  met deze single het grote publiek laten horen wat hij in zijn mars heeft. Erwin Weitering,  woonachtig in het mooie Drentse dorp Emmer-Compascuum is een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!". 

De passie voor muziek heeft hij geërfd en meegekregen van zijn, helaas overleden, Opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was! Als zijn opa dit nummer had gehoord dan was het voor hem al een grote hit geweest, maar ik denk dat Nederland dit nummer ook gaat dragen, want “Kijk maar vooruit” heeft een boodschap waar velen zich net als Erwin zelf  in kunnen herkennen. 

Na veel dingen gedaan te hebben de afgelopen 10 jaar is het nu de tijd om aan een solocarrière te beginnen en dat gaat Erwin doen met een eigen single met een passende titel op zijn carrière  "Kijk maar vooruit" .

De tekst is geschreven door de bekende tekstschrijver Olav Hesselmans uit Zevenaar.
Olav schreef ook teksten voor o.a. Dennie Christian, Henri van Velzen, Corry Konings en nog meer bekende Nederlandstalige artiesten.

Bron: All 4You Promotie 

 

Stefan van Loon - Sterker dan ooit
Zomerse samenwerking tussen Henk Dissel en Tim Dou...