0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Ricardo - “Lak heb ik aan een ander”

Ricardo - “Lak heb ik aan een ander”

De Helmondse zanger Ricardo van Vugt (38) komt na een paar mooie singels te hebben gemaakt weer met een mooi nummer uit.

Na zijn 1e singel in september 2017 uitgebracht te hebben met de titel “Zo lang ik maar bij je ben” en kort daarna in december 2017 speciaal een lied voor zijn vader “Ik zeg je bedankt” komt Ricardo van Vugt nu met een wat meer up- tempo nummer “Lak heb ik aan een ander”
De titel geeft al aan hoe Ricardo van Vugt er zelf in staat. Het belangrijkste in zijn leven en waar hij voor vecht is zijn gezin, familie, vrienden en zijn fans.
We hebben allemaal onze ups en downs en niemand is perfect, dus laten we allemaal doen waar we zelf gelukkig van worden, ongeacht wat een ander daar van vindt.
Daarom zal dit nummer veel mensen aanspreken, omdat men toch geneigd is het goed te doen voor een ander.
“Door je teveel van anderen aan te trekken vergeet je je eigen leven te leven” aldus Ricardo van Vugt.
De clip heeft Ricardo van Vugt samen met zijn gezin gedaan, omdat dat zijn statement nog eens benadrukt hoe belangrijk zij voor hem zijn.
Ricardo heeft niet stil gezeten en heeft veel optredens gedaan om nog meer ervaring als artiest te krijgen, want hij gaat nu echt zijn carrière op de kaart zetten.

“Lak heb ik aan een ander” is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten

Bron: All 4You Promotie

Robert Leroy - Adem in Adem uit
Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!