0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Maria Goosen- “Waar ben je ”

Maria Goosen-  “Waar ben je ”

Zangeres Maria Goosen komt met nieuwe singel- “Waar ben je”

 “Waar ben je” ,is een nummer met zomerse en Spaanse invloeden met een hele mooie gevoelige tekst.  Het nummer gaat over een zigeunerin waarvan een geliefde is weggegaan, ze zoekt hem en ze mist hem, maar uiteindelijk komt hij weer terug! In de zigeunersound, die het nummer kenmerkt, zit ook de nodige nostalgie maar ook de zomerse Spaanse invloeden ontbreken niet. “Als klein meisje vond Maria het zingen al geweldig en stond ze onderweg naar Spanje voorin de bus te zingen”. Hiermee begon de zangcarrière van zangeres Maria Goosen. Het echte werk begon in 2005 toen zij op zoek ging naar een band, want haar moederschap is zingen nog steeds het belangrijkste in haar leven. 

Maria groeide op in Kampen op het woonwagenkamp waar zij nu nog steeds woont met haar hele familie om haar heen.

Ik 2011 heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland waar Maria in het team van Nick en Simon zat, en wist het tot de laatste 8 van dit team te brengen.
Dit was een geweldige ervaring voor haar en zeker eentje die zij niet had willen missen want ze heeft hier veel van geleerd!
Met haar nieuwe single: “Waar ben je” geschreven en geproduceerd door Martin Sterken  wil ze Nederland laten genieten van de Gipsy Sound.

Bron: All 4You Promotie

Jan Pacbier-Niemand anders
Hermano - “Ik sla m’n armen om je heen”