0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

R.I.P. Will Stevens

R.I.P. Will Stevens

STADSKANAAL – Countryzanger Will Stevens is vorige week tijdens Pasen overleden.

De populaire country en streektaalzanger was al enige tijd zeer ernstig ziek. Afgelopen vrijdag hebben familie en vrienden afscheid genomen.

Will begon op z’n 15e in de muziek en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in diverse orkesten, zoals het ‘RCW trio’, ‘The Music Sounds’ o.a. met Henk Wijngaard en Ger Terwisga, ‘Magic Moon’ en ‘The Swingers’. Uiteindelijk ging hij verder als solo-countryzanger.
Een greep uit zijn repertoire: Een verzamel-LP, een single en 4 eigen CD’s in het Groninger dialect, te weten: ‘Schreven in’n boom’ (1991 met herpersing in 2004), ‘Twaispoor’ (1997), ‘Deukies in mien haart’ (1999) en ‘achtenfatteg'(2016). In 2003 komt er een Engelstalige CD ‘I’m in the mood’.

Nashville

In juni 2005 worden 4 songs (geschreven door Dick van Altena) opgenomen in de Bayou-studio in Nashville USA. Drie songs komen op verzamel-promotie-CD’s, welke over de hele wereld verspreid werden door Stardust Records. In december 2006 verscheen een DVD met 12 songs, inclusief de 4 songs opgenomen in Nashville.

Veenkoloniën 
Zanger Will Stevens laat in 2011 letterlijk zijn (muzikale)stem horen dat hij tegen plaatsing van windmolens is in het mooie Drents/Groningse Veenkoloniale gebied. ‘Bie Ons Gain Windmeulens’. Will schoof ook regelmatig aan bij de lokale en regionale omroepen en was een graag geziene gast aan tafel bij de presentator.

(R.I.P. Will Stevens:  Nieuw Buinen – Stadskanaal).

(Woensdagavond 11 april kun je kijken en luisteren naar een special over Will Stevens op RTV1 televisie)

Bron: Bertjan Brinkman RTV1 

Jan Smit gaat na 4 jaar weer de theaters in
Harjan komt met nieuwe singel - “Ik kan het niet a...