0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Ray Smith - “Pak me dan”

Ray Smith -   “Pak me dan”

‘Pak me dan’ catchy nieuwe single van Ray Smith

‘Pak me dan’ is alweer de derde single welke Ray Smith uitbrengt op het Rood-Hit-Blauw. Deze geboren Fries leerde reeds op jeugdige leeftijd hoe hij met een gitaar moest omgaan. Dit resulteerde in deelnames aan diverse bands alvorens hij in 2005 solo zijn weg zou vervolgen. De in Amersfoort woonachtige Ray, die o.a. veelvuldig optreedt tijdens Pasar Malam-festivals, vond in 2016 onderdak bij het platenlabel van Ronald Visch. Sindsdien verschenen de singles ‘Zonnestralen’ en ‘Oh lala’ en ziet de warmbloedige zanger zijn fan schare groeien in zowel ons land, als in Vlaanderen tot zelfs aan de Spaanse Costa’s.

De samenwerking met Laurens van Wessel als producer en Frans Bauer als auteur, is dusdanig goed bevallen, dat zij ook onder Ray ‘s derde Nederlandstalige single op een rij ‘Pak me dan’ hun muzikale handtekening hebben gezet. Ray strikte vervolgens Talisa Wolters (Miss Earth Netherlands 2014) als zijn tegenspeelster voor de clip als ook danseressen van het Showballet van Dance Center Amersfoort. Daarnaast kregen ook een aantal fans van Ray de gelegenheid te figureren in de videoclip horend bij het sprankelende, verwarmende en temperamentvolle liedje ‘Pak me dan’. Middels deze ietwat ondeugende maar bovenal vrolijke single, roept Ray Smith alvast voorzichtig wat lentekriebels op.   
De CD single van Ray Smith ‘Pak me dan ’ is alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!                                      

Nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien

Bron: Score Promotion

Jim van Veenendaal - “Tranen in mijn ogen”
Thomas Luijf - “Als ik jou aankijk”