0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Raymon Hermans - ‘Officieel’

RAYMON-HERMANS---Officieel---Artwork-Voorkant1500

Het is officieel, de nieuwe single van Raymon Hermans is vanaf nu overal verkrijgbaar!

Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.
Het is misschien wel de ultieme Raymon Hermans  plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.

‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen. Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd. Hiermee laat Raymon Hermans zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fan base opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

De nieuwe single 'Officieel' is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat  Raymon Hermans een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen. Beluister ‘OFFICIEEL’ de single op Spotify, Deezer, Apple Music en Google Music, download via iTunes en bekijk de videoclip op YouTube.

Dank aan Casper Janssen

Jessy - ‘Gevaarlijk Dichtbij’
Roy Hoffman - “Die mooie tijd met jou”