0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Rene Wanders - “Kunnen we elkaar niet vergeven”

Front---Ren-Wanders---Kunnen-we-elkaar-niet-vergeven

René Wanders is geboren op 1 september 1966 en komt uit het Drentse Emmen. Twaalf  jaar geleden is René begonnen met zijn muzikale carrière en zeker niet onverdienstelijk.

Zingen is na Grasbaanraces / Motorcross zijn grootste hobby, en dat hij dit allemaal kan en mag doen komt zeker door de steun van zijn vrouw en kinderen,. Ook is René een trotse opa. Tijdens de cd presentatie mocht hij van zijn kleinkinderen een prachtig cadeau ontvangen. Wat is het toch mooi om opa te zijn vertelde René

Nu komt Rene Wanders met een nieuw nummer getiteld “Kunnen we elkaar niet vergeven”

Dit lied, een oud nummer van Henk Wijngaard maar door Martin Sterken in een hedendaags jasje gestoken, is geschreven met een speciale boodschap.
En als mensen zich hierin zouden kunnen vinden, kan het een stuk gezelliger worden met elkaar. Soms moet je kunnen vergeven en vooruit kijken naar, mooie dingen.

René heeft ondertussen meerdere al singles uitgebracht, en zijn overal erg goed ontvangen. Zijn nummers zijn te beluisteren op TV Oranje en op YouTube.

Nu komt Rene Wanders dus met zijn nieuw nummer getiteld “Kunnen we elkaar niet vergeven” maar is intussen weer druk bezig met zijn vaste producer Martin Sterken aan twee geheel eigen nieuwe nummers. Dus gaan we ook de komende tijd nog veel van deze zanger uit Emmen horen en zien.

Dank aan All 4You Promotie

Robert Leroy - Praat met mij
Plankgas - "Ik Will'em"