0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Rogier Voormolen - "Uurtje minder"

Rogier-Voormolen---Uurtje-Minder---Sleeve-Voorkant

Rogier Voormolen komt deze zomer met zijn  nieuwe eigentijdse single  "Uurtje minder" uit. 

Na zijn vorige singles "gewoon een vrolijk liedje: en "zijn het je ogen " waarvan de laatste single trotsplaat was bij de populaire  Belgische zender VBRO en 7 weken in de top 30 stond bij deze zender heeft hij nu een geheel nieuw nummer.  De single is eigentijds en net iets anders dan anders met een lekkere dansbare beat. Sinds enkele maanden werkt Rogier samen met Double You Music NL Samen gaan ze trachten om Rogier nog meer op de kaart te zetten en zijn carrière als zanger verder uit te bouwen. 

Het nieuwe nummer is gemaakt door Sonic Solutions en de Clip door The Clip Academy NL. De single is uitgebracht op het label van Double You Music NL en geplugged door Score Promotions. Double You Music heeft Rogier opgenomen in het promotie pakket van zangeres Daantje. Het geluid voor Rogier zal worden verzorgd door Remotive dat onderdeel uitmaakt van de WDR Groep.  Voor boekingen moet men ook bij Remotive zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0620803535.
Op 23 juni is Rogier te zien en te beluisteren tijdens de Benefiet van Ville Shelter in Club Dito te Utrecht, waar hij samen met een keur van artiesten zal optreden voor het goede doel. 

Dank aan: Score Promotions

Diego Holzken - Hoe kan ik je hart bereiken
Noordelingen - Hoog ien' t Noorden