0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Roland Verstappen - Lief van binnen

VOORZIJDE

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum?

Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingles het nog steeds goed doen op menig karaoke feestje, komt de zanger anno 2018 met een nieuw geluid. Op het in 2017 gelanceerde album ‘Oase van Licht’ laat hij als voorman van de band Verstappen horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. Hij verraste met een volwassen en vernieuwende Nederpop sound en kreeg veel airplay met de singles OASE VAN LICHT en VRIJ.

Verstappen 2.0
Met het album “Oase van Licht” heeft Roland Verstappen, zoals we hem kennen uit de jaren 90, zichzelf muzikaal opnieuw uitgevonden. Met hetzelfde vuur als in zijn jonge jaren, maar nu met band en meer talent zien we een verbeterde versie van de muzikant. Of Verstappen hiermee weer tracks neerzet die over twintig jaar nog mee worden gezongen zal de tijd vertellen. Aan de kwaliteit van de muziek en het enthousiasme van de muzikanten zal het niet liggen.  Maar ook SOLO of met topmuzikant COR MUTSERS staat hij zijn mannetje. Zijn (hun) optredens zijn intens, vakkundig en amusant. Een ENTERTAINER en MUZIKANT Pur Sang.

 Luister maar eens naar de nieuwe single LIEF VAN BINNEN. Popfolk met een wel erg behoorlijke drive… een feestje van 3 ½ minuut. Met een tekst die je raakt… het gaat over vooroordeel.. afrekenen op uiterlijk maar kijk ook eens naar binnen… geef de ander een kans. Lief Van Binnen. Roland is als singer/songwriter actief op verschillende podia. Daarnaast schrijft hij voor en met anderen zoals Rene Karst en Vinzzent aan hits to be… Bovendien produceert hij in zijn bescheiden studio in Poppel in België verschillende spannende projecten. Hij is nog lang niet uitgespeeld…!

Dank aan: Score Promotions

Colinda - Ik vergeef je
Dave Korteweg - Ik wil dansen met jou