0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Ron van Hoof - Kus me zacht

RHBCS-81402-BK-Ron-van-Hoofvoorzijde

Frans Bauer verrast Ron van Hoof met nieuwe single!

Wat doe je als je wil dat Frans Bauer een nummer voor je schrijft?  Ron Van Hoof stapte op Frans af en vroeg het hem gewoon zelf.  Lang moest Frans niet nadenken: “Dat doe ik,” antwoordde hij en niet veel later dook Ron Van Hoof de studio in om er zijn nieuwe single ‘Kus Me Zacht’ in te zingen.

Ron Van Hoof is een allround artiest die zijn carrière startte in de gouden jaren ’70.  Hij zong in verschillende orkesten en had begin jaren ’80 heel wat succes in Nederland waar hij onder de artiestennaam Ricardo enkele singles opnam. 

‘Ik laat je gaan’, de laatste vorig jaar september verschenen single van Ron van Hoof gemaakt op de inspirerende klanken van ‘Que sera mi vida’ van de Gibson Brothers, was een onvervalste vrolijkmaker. Eerder uitgebrachte en geslaagde singles zijn ‘Het leven met jou’ en ‘Vrouw van mijn leven’ terwijl hij vorig jaar ‘Lieve Lieze’ uitbracht via Rood-Hit-Blauw Produkties. 

Kus me zacht verschijnt op 7 juni aanstaande en wordt opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw.  Bij het nummer hoort een ludieke videoclip waarin Ron laat zien dat hij een echte dierenvriend is en dat je niet raar moet opkijken als de liefde tussen mens en dier plots een verrassende wending krijgt.

De CD-Single “Kus me zacht” is nu verkrijgbaar en te downloaden/streamen. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.  

Dank aan Score Promotions

Daantje - "Maar ik ga door"
Matthijs Koning - ‘Ik Wil Je Helemaal’