0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Silvia Swart - 'Jij wil meer'.

20180513-160920

De titel van de nieuwe single van Silvia Swart is 'Jij wil meer'.

Na een klein voor onderzoekje via de social media, wat het publiek graag voor genre zou willen horen (slow country of een oldie) kwam de meerderheid uit op een oldie.
De opdracht werd bij Terry West Productions neergelegd en die was razend enthousiast. Binnen een week was de oefen orkestband dan ook klaar.
Maar door de griep epidemie die ook Silvia deels trof kon het nog niet opgenomen worden. Uiteindelijk na ca 4 weekjes was de inspiratie er om een leuke, passende tekst te schrijven (door Silvia zelf) en werd het met succes opgenomen. Het verhaal gaat in het kort verteld, over iemand die leeft van dag tot dag...vrij is en dromen mixt met de werkelijkheid...Het is een verrassend product geworden.
Naar eigen zeggen door Silvia straalt het de style van The Classics uit ;) Iets langzamer dan de vlotte muziek die we van de Drentse zangeres gewend zijn, maar zeker niet saai te noemen.
Voor de 1 zal het een vorm van herkenning zijn, voor de ander een compleet nieuw iets... Een bijbehorende videoclip is opgenomen, door Roel Roelofs , op het mooie landgoed van Hotel de Hunzebergen te Exloo, waar nieuwschierige bezoekers alvast de sfeer van het lied konden proeven, vervolgens dansten en applaus gaven.

Een leuke bijkomstigheid is dat Silvia haar eigen man Lammert figureert in de clip. In de zomer van 2015 gaven Silvia en Lammert op deze zelfde locatie elkaar het jawoord.

Enthousiast is Silvia om de nieuwe single te lanceren. Alle reacties, in welke vorm dan ook, zijn van harte welkom!

Voor meer info : http://www.silviaswart.nl / http://www.facebook.com/SwartSilvia

John Otten - Hou van mij
Rick Folkers - “Wat moet ik nou”