0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Theodoor - “Jij bent alles”

Theodoor -  “Jij bent alles”

Theodoor trekt volkse lijn door met 'Jij bent alles'

'Jij bent alles' is de titel van de feestelijke nieuwe single van Theodoor. Het is een cover van een wereldberoemd nummer dat door veel artiesten waaronder James Last en Frank Sinatra in het verleden al zijn uitgebracht. Het idee is afkomstig van de uit Utrecht afkomstige tekstschrijver Harry Gerritsen. Hij was ook verantwoordelijk voor 'Hallo mooie meid' waarmee Theodoor in 2017 veel succes had. 'Producer Frank Verkooyen heeft vervolgens alles uit de kast gehaald om er een lekkere foxtrot van te maken. De zomerse klanken laten je lekker wegdromen', meent de 25 jarige zanger uit Leiden.

 Na 'Hallo mooie meid' is Theodoor zich gaan richten op de volkse muziek. 'We zien gewoon bij het publiek dat volkse muziek erg goed ontvangen wordt. De reacties zijn hoofdzakelijk positief.  Vandaar dat we met 'Jij bent alles' deze lijn doorzetten. Het is een lekkere meezinger en ik hoop dat dit wederom in de smaak zal vallen van het publiek', aldus Theodoor.

De clip is  opgenomen bij Café 'De Spijkerbak' in Leiden. 'Ik speel een beetje de barman. In het café zit een jongeman in gezelschap van een leuk meisje.  Op een gegeven moment wordt het meisje door haar vader weggeroepen omdat ze op tijd thuis moet zijn.  Omdat de jongen het erg gezellig vindt houdt hij haar bij zich. Barman Theodoor ziet dat allemaal gebeuren. Uiteindelijk komt de vader haar dan toch uit de kroeg halen. Op een grappige manier wordt het geheel dan toch nog afgesloten.

 

Clip: https://www.youtube.com/watch?v=1SuY5zJgyuU

Bron: Score Promotions

Perry Zuidam - “Jij kunt niet altijd 16 zijn”
Hardstyle remix van Zoemetje (Ik ben een Bij) door...