0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Vuur & Vlam van Femke Hengeveld

Vuur & Vlam van Femke Hengeveld

Na drie succesvolle eigen nummers komt Femke Hengeveld nu met Vuur & Vlam, een bewerking van het Duitse nummer Achterbahn van Helene Fischer.

Femke is al jaren een groot bewonderaar van Helene en zong het nummer Achterbahn al heel vaak in haar sets tijdens optredens. Totdat ze erover na ging denken hoe dit nummer in het Nederlands zou klinken. Samen met tekstschrijver en producer Hans Bedeker is de Nederlandse tekst gemaakt. Vuur en Vlam is uiteindelijk een logisch gevolg geworden in de lijn van haar vorige singles. Wederom levert Femke hiermee weer een lekker, stevig, uptempo, poppie en dansbaar nummer af.

 De videoclip is deze keer gemaakt door Pascal Goudkuil in samenwerking met S!NG Music en opgenomen bij De Boode in Bathmen.

 Discografie:

Maart 2018 Vuur & Vlam
November 2017 Liefde, Passie & Puur
Februari 2017 Laat Me Gaan
September 2016 1000 Bange Nachten
Februari 2016 Ik Laat Je Gaan

 Biografie:
Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.
Haar liedjes die zij onder haar eigen platenlabel uitbrengt werden steeds fantastisch ontvangen door de stations en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten.

Bron: Score Promotions

Noodoproep S.O.S. van Henk de Jager!
Frank van Etten ft. Yes-R – Huisje Op Wielen (Remi...