0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Johan Heeren & Tha Butcher- Waar moet ze heen

Johan Heeren & Tha Butcher- Waar moet ze heen

 Gestalkt! Waar moet je heen? Johan Heeren & Tha Butcher bezingen waargebeurd verhaal!

Johan Heeren, en Mike Slagter (alias Tha Butcher) hebben onlangs de handen weer ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale single waarop rap, hiphop en het volkse genre zijn samengesmeed tot één geheel. Het liedje kreeg de titel ‘Waar moet ze heen’, mee en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Het thema van deze single is ontstaan doordat een sportmaatje van Johan hem wees op een uitzending van het tv programma ‘Gestalkt’ op SBS6. Hij zei: “Over dit onderwerp zou je eens een single moeten maken”.
Johan heeft de uitzending hierop bekeken, het verhaal opgeschreven en is daar vervolgens mee naar Mike Slagter gegaan. Twee jaar geleden werkten zij al samen voor hun single ‘Ik ben verliefd’. Het tweetal werkte  vervolgens gezamenlijk de tekst uit voor een hernieuwde samenwerking. En omdat de jeugd de doelgroep is in deze, is gekozen voor een single met een eigentijdse muzikale aankleding.
Door RK-Media werd een supergave animatieclip gemaakt voor de single ‘Waar moet je heen’, alsmede een fraaie handgetekende cover. De afwerking van het artwork was in handen van Desire Bambacht. Johan: “We hebben nu een prachtig product en een actueel onderwerp met een boodschap, en zijn super blij met het eindresultaat. We willen laten zien wat de impact van stalken kan zijn wanneer je daarmee te maken krijgt, zowel voor de dader als het slachtoffer. Wij zijn er van overtuigd dat ’Waar moet ze heen’ indruk gaat maken bij zowel publiek als bij de lokale-, regionale- en landelijke radio en tv zenders”, aldus de Roosendaler. 

Bron: JC Event

 

Louisa Janssen- "Mikai"
Jim Mulder - “Jij Hoort Niet Meer Bij Mij”.