0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

'Wat als...' nieuwe single SPANG!

'Wat als...' nieuwe single SPANG!

Tijdens de jaarwisseling (1 januari 2018 00.01 uur) lanceerde de talentvolle zanger Spang! zijn nieuwe single 'Wat als...' via Facebook LIVE.

Via een livestream was de clip van de single te zien. Uiteraard is de clip nu o.a. te zien op youtube. 'Nieuwjaarsnacht 00.01 uur leek ons een mooi moment. Iedereen wenst elkaar dan een gelukkig nieuw jaar en mijn single gaat over geluk.' zegt Spang! 'We hebben allemaal voornemens. Wat als alles eens zou lukken? Er zijn veel dingen waar je gelukkig van kunt worden. We hebben geprobeerd een feelgood nummer te maken, waarin iedereen zich kan herkennen. Met teksten als: 'Geluk is als je het verlies kunt overwinnen of met je vrienden in de kroeg. Als je wel een helpende hand krijgt, terwijl je daar zelf niet om vroeg. Gelukkig is na vallen toch kunnen doorgaan of een snelle hou van jou. Als je een vallende ster ziet terwijl je net iets wensen wou.' vertelt de 20-jarige zanger. 
De succesvolle zanger uit Coevorden is nog maar een jaar actief als artiest. Begin december 2017 won hij een talentenjacht. Vorige singles 'Als 't moet' (maart 2017) en 'Hier ben ik' (september 2017) worden al gewoon meegezongen tijdens de vele optredens.
'Nog niet iedereen kent Spang!, maar daar bouwen we aan. Het gaat al best snel.', aldus manager Unique Oosterhuis.
De carrière van Spang! gaat voorspoedig: airplay bij diverse radio- en tv-stations, optredens door het hele land, o.a. MegaPiratenfestijn Gelredome en RTV Oost SchlagerSymphonica met het orkest Guido's Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso.
'Door mijn team MusicFarm gaat er natuurlijk soms een deur eerder of sneller open. Sommige mensen zeggen wel eens: 'jij hebt ook altijd geluk’, maar zij weten niet hoe hard het werken is. Laatst moest ik zondagavond in Helmond optreden en was ik midden in de nacht thuis. Bij mij gaat ook de wekker gewoon op maandagmorgen. Gelukkig is met hard werken niets mis en zolang ik zing, werk en privé kan combineren ben ik een gelukkig mens. Wat als alles eens zou lukken?’, aldus de altijd positieve Spang!. 

Link naar de videoclip: https://youtu.be/49dRfZB_-IM


Bron: Nynke Tuinstra

Esther Algra - Het is echt
Lytse Hille - “Het hele jaar feest”