0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

ZANG COACH “Alice Maywood

ZANG COACH  “Alice Maywood

Alice Maywood, onlosmakelijk verbonden met de successen als “Late at night, Mother how are you today, Give me back my love, Mano, Ik wil alles met je delen, en het sprankelende “Rio”

 

Het was Alice die tekende voor de gouden successen ten tijde van MAYWOOD. Jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen.We schrijven 1979 als eerste single: “Since I met you” wordt uitgebracht, gevolgd door de albums: “MAYWOOD,DIFFERENT WORLDS, BESIDE YOU, COLOUR MY RAINBOW, MORE MAYWOOD” goed voor de gouden en platina status.
Niet alleen in ons land maar tot ver over de grenzen. We stonden met drie singles tegelijk in de Duitse hit lijsten. Ons eerste album werd goud in Zweden en Platina in Nederland. In 1982 verscheen een spaanstalig album in Spanje en Zuid-Amerika. In centraal Afrika werden wij verkozen tot “Artiest van het jaar, en korte tijd later wonnen wij in Korea het songfestival. Er verschenen twee singles en een album in Japan en we maakten een auto commercial. Na een tournee door het voormalig Oost-Duitsland, Polen en na het Eurovisiesongfestival in Zagreb 1990 werden wij gevraagd voor 22 concerten in de voormalige Sovjet-Unie. Concerten in  Moscow, Kiev, Leningrad en Tallinn voor meer dan 150.000 mensen.
Optreden, reizen en schrijven.
Niet alleen voor nieuwe  MAYWOOD – successen, maar ook voor collega-artiesten als Lee Towers, Corry Konings, Albert West en nieuw talent.
Enerzijds de ingetogen componiste,terug getrokken achter haar majestueuze vleugel in haar eigen studio, anderzijds de blonde sympathieke en sprankelende zangeres en coach.

Er word gewerkt aan: Techniek-adem-articulatie-dictie-presentatie-expressie-repertoire-solflege oefeningen-muzikale begeleiding aan de vleugel etc…..

Dus als je jezelf wilt onderscheiden van het zang talent wat we in Nederland hebben, kan ik jou op de weg naar de top helpen!

 

ZANG COACH “Alice Maywood” . Bel of mail me en we maken een afspraak.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 De Zandakkers 7
 6674 DH Herveld
 * 06-24 37 19 02

The Classics: Na 50 jaar de “vlaaiensound” voor he...
Loeksband lanceert 2 singles + Album!