0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Zanger Stevan Bloema “in stal” Adrian Mey

Zanger Stevan Bloema “in stal” Adrian Mey

 

Zanger Stevan Bloema uit Roodeschool zal met ingang van 1 oktober a.s. officieel te boeken zijn bij Adrian Mey Showproducties uit Aduard.

 

 

De jonge talentvolle zanger, die het levenslicht zag op 27 juli 1993, leerde Arie Meijerman (alias Adrian Mey) jaren geleden kennen toen hij, met zijn familie, een grootse benefietmiddag/avond organiseerde voor het KWF in de “Op Roakeldaishal” te Warffum.

 

Stevan raakte onder de indruk van Mey, die hem destijds ook regelmatig adviseerde, dat ze sindsdien regelmatig contact met elkaar onderhielden en waardoor hij uiteindelijk geïnspireerd werd om zelf te gaan zingen.

 

Dat zingen gaat Stevan zeer goed af. Hij bracht in een paar jaar tijd al diverse singles uit en zijn onlangs verschenen single “JijJijJij” doet het zeer goed bij de diverse radiostations in Nederland en België. Dit nummer, geschreven door niemand minder dan producer Robert Dorn met muziek van F.Gauder en J.Zelter, zou zelfs wel een doorbraak voor Stevan Bloema kunnen betekenen! Zijn laatste fotoshoot werd gemaakt door William Rutten die o.a. ook fotograaf is van sterren als Marco Borsato, Jeroen van der Boom en André Hazes jr. Nu is het dan zover dat Stevan de boekingen uit handen gaat geven en hij hiervoor een overeenkomst is aangegaan met Arie Meijerman van Adrian Mey Showproducties. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar 06-22939296 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

John de Bever: Ga Maar Terug Naar Je Eigen Land!
A3AAN DROST – Superster