HELP ONS!

DONEER EEN BEDRAG

STEUN STICHTING LUCKY JOE

WE HEBBEN JOUW HULP HARD NODIG

? Al sinds 2004 zet Stichting Lucky Joe zich belangeloos in voor de promotie van muziek van eigen bodem. Dit doen wij onder meer door het GRATIS landelijk verspreidde full color glossy magazine, de GRATIS verspreidde televisieprogramma’s Het Artiesten Festival & Muziek van eigen bodem, het organiseren van diverse GRATIS en/of goedkoop toegankelijke evenementen en een 24/7 radio stream. Samen met een team van gepassioneerde vrijwilligers hebben wij jarenlang heel veel mooie dingen mogen doen voor de artiesten en hun fans. 

?Het draaiende houden van de stichting kost iedere maand veel geld. Geld dat normaliter binnenkomt via entreegelden van de evenementen, adverteerdersinkomsten voor het magazine en onze Lucky Joe bingo’s. Al vanaf dag 1 is de stichting volledig zelfvoorzienend en heeft de stichting nimmer hoeven aan te kloppen voor financiële steun. 

? Helaas liggen al onze activiteiten al meer dan een jaar stil. Al meer dan een jaar heeft de stichting dus geen inkomsten meer. Dit hebben we lang kunnen uitzitten, maar het einde is in zicht. 

❌ De stichting komt niet in aanmerking voor financiële steun van de overheid en is op zichzelf aangewezen. Echter zijn alle reservers van de stichting op. 

? Als er niks veranderd zal Stichting Lucky Joe haar werkzaamheden moeten staken. Dit betekend dat er geen nieuw magazine meer zal verschijnen, er geen nieuwe opnames zullen zijn van Het Artiesten Festival, er geen showflitsjes meer geplaatst zullen worden, geen radio meer, er geen bingo’s meer zullen zijn en er dus geen leuke evenementen meer kunnen worden georganiseerd. 

❤️ Dit willen wij voorkomen en daarom doen we een beroep op jou. Draag jij onze stichting een warm hart toe en kun jij een bedrag missen? Steun ons dan door middel van een donatie. Elk bedrag, klein of groot, is welkom en zal 100% gebruikt worden om de stichting door deze zware periode heen te helpen.

? We hebben je hulp hard nodig ?

X