Alex Krijnen is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Hij weet wel hoe je een feestje moet bouwen.
Alex zijn slaapkamer was boven het café van zijn oma. Zo kwam hij al vroeg in aanraking met muziek.
Hij zingt Nederlandstalig en ook Engelstalige nummers gaan hem uitstekend af.
In 2015 bracht hij “Heel dicht bij jou” uit. Deze single is nog steeds een veel gedraaide track bij diverse radiostations, feesten en evenementen. De single is zelfs al gecoverd door andere artiesten. Ook het in 2017 uitgekomen “Zomertijd” is men nog niet vergeten. De Beachclub remix van dit nummer knalt nog steeds regelmatig door de speakers. En nu een nieuwe single!

Het is niet de eerste keer dat Alex in het Engels zingt. Wie hem al vaker live aan het werk heeft gezien kent de veelzijdigheid van deze Brabantse zanger. Maar een single uitbrengen in de Engelse taal is wel nieuw.
In de studio van Rood Produkties in Steenbergen werkte Alex samen met Stefan Uijtdewilligen aan een
Nederlandse bewerking van deze klassieker. Al snel werd duidelijk dat deze versie wel wat Tex-Mex invloeden kon gebruiken. Wie anders dan Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) kan voor deze specifieke sound zorgen. Tren was meteen enthousiast. Met zijn herkenbaar geluid van de trekzak zorgde hij voor de juiste sfeer.
En met het gitaarspel van Rik Geldhof en Emile Martens werd het helemaal compleet.

Deze absoluut dansbare versie van “I just want to dance with you” geeft het juiste ritme aan voor vele dansliefhebbers. Maar zal zeker ook de weg vinden naar diverse radiostations die deze uitvoering graag een plaats gaan geven op hun playlist. De eerste interesse vanuit het buitenland is er ook al. De eigen sound van Alex Krijnen maakt deze productie tot een welkome afwisseling in het huidige muziekaanbod. Hij kan dan ook niet wachten om de single live te zingen en te promoten bij de radio- en tv zenders in Nederland en België.

Met dank aan: Geert Hakse

X