“Vincent”, de comeback voor Annet Nikamp!
Na een ernstig verkeersongeluk begin 2018 lag Annet behoorlijk in de kreukels. Door haar grote doorzettingsvermogen en positieve instelling,
kwam ze na een periode van 5 maanden ziekenhuis en revalidatiecentrum weer thuis. Op de dag van haar thuiskomst begon ze gelijk weer met optreden (zittend in een rolstoel).
Annet haalde hier heel veel positieve energie uit en dit gaf haar alleen nog maar meer wilskracht om te werken aan haar genezing.
Ondertussen kan Annet al weer redelijk lopen en staan zonder krukken maar dansend als vanouds zal nooit meer gaan. Haar linker enkel geeft erg veel bewegingsbeperkingen.
Nu, na bijna twee jaar is ze weer sterk genoeg om muziek liefhebbend Nederland te laten weten klaar te zijn voor een landelijk comeback.
Met de single “Vincent” denkt Annet een grote muzikale indruk te maken. Mede door de pakkende tekst, die bovendien door haar zelf is geschreven,
is de verwachting dat deze single goed opgepakt gaat worden door radio- en tv-land. De tekst wordt ondersteund door deels ingetogen en deels opzwepende muziek.
De refreinen zijn na 1 keer luisteren al makkelijk mee te zingen.
“Vincent” gaat over een jongen die geen gevoel heeft voor meisjes en over een “perfect” verliefd stel. Vincent weet zich geen raad met zijn gevoel, denkt dat hij ziek wordt en dood gaat.
Hij is namelijk op slag verliefd geworden op een andere jongen. Zijn moeder zingt hem toe en zegt dat dit gevoel heel normaal is als je verliefd bent.
“Nee m’n kind, dat is het niet en geloof me schat je sterft echt niet. Het is de liefde en daarvoor helpt geen medicijn”. Het voor de buitenwereld “perfecte” stel blijkt toch niet zo perfect en gelukkig te zijn.
Deze onderwerpen doen wat met mij, verteld Annet en sluit ook heel mooi aan bij de commotie die het “anders” zijn anno 2019 nog steeds oproept.
Blijkbaar is het nodig om te blijven verkondigen dat het heel normaal is wanneer 2 mensen van hetzelfde geslacht van elkaar houden, elkaar liefhebben.
Liefde is zo mooi, daar moet geen etiket aan hangen
Het arrangement van de single “Vincent” is samen met Annet door Gerto Heupink gemaakt en is opgenomen in Studio Gerto Music Productions.
De single wordt uitgebracht onder Annet’s eigen platenlabel ANM Productions. Score Promotions verzorgd de landelijke promotie.
De single zal ondersteund worden door een professionele videoclip, opgenomen en geregisseerd door Ronald Voort (Voortmedia Almelo).
Annet wil met “Vincent” laten weten dat het weer goed met haar gaat en hoopt met deze single en de promotietoer weer wat landelijker naamsbekendheid te krijgen.

Dank aan Score Promotions

X